Președintele formației Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, s-a declarat satisfăcut de evoluția și scorul înregistrat de alb-albaștri în partida cu Rapid.

O victorie frumoasă, pe care o așteptam de mult. Sunt trei puncte pe care poate le-am fi meritat și la alte partide, cum ar fi cea cu FCSB și cea cu CFR. Acum bucuria a fost și mai mare pentru că a fost obținută și într-o zi sfântă. Parcă Dumnezeu a fost cu noi astăzi prin tot ceea ce a însemnat jocul băieților și ceea ce s-a întâmplat în teren. Acum să vedem următoarele partide, cu Sepsi și FCSB. Trebuie să luăm 6 puncte și astfel să ne înscriem categoric în lupta asta pentru locul 2. Cam asta ne-a rămas așa, dacă e să fim sinceri.
A fost victoria grupului. Băieții au dovedit unitate prin tot ce au făcut și au fost foarte apropiați unii cu ceilalți. Am trecut și prin momente dificile, pentru că, deși eram 11 contra 10, Rapid a deschis scorul. Repriza a doua a fost mult mai antrenantă și jucătorii noștri au fost mai inspirați. Este o victorie meritată!
Aș vrea să mi se dea și mie un răspuns la faza din minutul 54, la intrarea lui Săpunaru asupra lui Koljic. E aceeași fază ca a lui Ndong cu Mazilu, când s-a dat penalti împotriva noastră. Eu așa o văd. De ce faza aia nu a fost interpretată la fel? Aștept și eu lămuriri. Am și făcut o polemică în sensul ăsta, atunci, la tv și n-aș vrea să rămân vinovat de polemica aia. Dacă mi se dă un răspuns coerent îl accept și spun că am greșit la faza aia cu Mazilu. Dar mie mi se pare exact aceeași fază. Și, apropo, mingea era la fel, în teren“,

a declarat Sorin Cârțu.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *