Un nou serial TV derivat din universul „Game of Thrones”, care va prezenta felul în care Aegon I Targaryen a cucerit regatul Westeros, ar putea fi produs de postul HBO. Asta susţin mai multe surse pentru revista americană Variety, citată de Agerpres.

Acest proiect se află încă într-un stadiu incipient. HBO nu a ales deocamdată un scenarist. Sursele au spus că producătorii au început deja căutările întrucât postul de televiziune doreşte să aprobe proiectul şi ca serialul să intre în etapa de dezvoltare.

Sursele mai spun că ar putea exista o componentă de lungmetraj a proiectului. Adică HBO şi Warner Bros. Ar putea să producă un lungmetraj ce ar duce apoi la un potenţial serial TV, deşi planurile în această privinţă nu au fost încă definitivate.

Viitorul serial TV ar relata felul în care Aegon şi surorile sale, Visenya şi Rhaenys, care îi erau şi soţii, şi-au folosit armata şi pe cei trei dragoni pentru a cuceri şase dintre cele şapte regate din Westeros, cu excepţia regatului Dorne. Procedând astfel, Aegon a devenit primul rege al Westerosului, primul suveran care a stat pe Tronul de Fier şi totodată întemeietorul dinastiei Targaryen. Aceste evenimente ar avea loc cu aproximativ 300 de ani înaintea intrigii prezentate în Game of Thrones.

Reprezentanţii postului HBO nu au făcut deocamdată declaraţii pe această temă.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *