Chris Evert, una dintre cele mai importante jucătoare din istoria WTA, regretă situaţia în care se regăseşte Simona Halep. Ajunsă la 69 de ani, fosta mare sportivă a postat pe Twitter un mesaj emoţionant însoţit de o „mocuţă“ care plânge: „Îmi e dor de ea!“

Ultimul turneu la care a evoluat Simona Halep a fost US Open 2022.

Constănţeaca este suspendată provizoriu ca urmare a unui test pozitiv cu Roxadustat. Testul a fost efectuat pe durata US Open 2022. Cazul Simonei va fi judecat de către Sport Resolutions, tribunal independent din Londra care gestionează dosarele de dopaj din sportul alb. În cazul în care nevinovăția nu va putea fi dovedită, Simona mai are o cale de atac: Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne.

Reamintim că suspendarea maximă pe care Halep ar putea să o primească este una de 4 ani.

Chris Evert a urcat pentru prima dată pe locul 1 WTA la data de 3 noiembrie 1975. A câștigat în carieră 154 de turnee. Dintre acestea 18 sunt de Grand Slam (două Australian Open, șapte Roland Garros, trei Wimbledon și șase US Open). A adunat doar din premiile din tenis suma de $8.896.195. A avut 1304 victorii în carieră și a pierdut 144 de meciuri.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *