Antrenorul formației Chindia Târgoviște, Toni Petrea, se bucură foarte mult pentru victoria obținută la CS Mioveni, 1-0, din etapa a 2-a a play-out-ului din Superligă. Acesta a punctat însă că lupta pentru evitarea retrogradării nu este încă rezolvată, așa că îndeamnă la calm și concentrare.

A fost greu, așa cum am anticipat, cu așteptări. Un meci disputat, pe care l-am controlat. Am avut multe situații de a marca, din păcate nu am reușit. E bine că a ieșit așa până la urmă. E o victorie importantă pentru noi. Cu siguranță, va fi un play-out disputat. Mai avem de jucat și vin meciuri grele. Va fi o luptă foarte strânsă și contează fiecare punct. E important să reușești să ții echipele de sub tine la distanță și să speri că adversarii din față se încurcă“,

a spus Toni Petrea.

VAR-ul, bată-l vina

Tehnicianul dâmbovițenilor a comentat și pe tema sistemului VAR, care a jucat feste și în disputa de la Mioveni:

VAR-ul a apărut de curând, se întâmplă, trebuie să așteptăm, să avem răbdare. Este dificil pe margine când aștepți o decizie. Nu am revăzut fazele. Pe moment, ești un pic dezamăgit când ți se anulează un gol sau se dă penalti, după care se revine asupra deciziei. E bine că avem VAR, sper să se ia deciziile cele mai bune.
I-am spus că, efectiv, cartonașul galben pe care l-am primit era nejustificat. Eram dezamăgit de faultul făcut de fundașul meu, nicidecum de arbitraj. El a crezut că am ripostat și mi-a dat galben“, a explicat antrenorul Chindiei“.

Au venit banii, e liniște

Toni Petrea a dezvăluit faptul că oficialii Chindiei Târgoviște au stins datoriile. El consideră că jucătorii sunt mai liniștiți acum, iar acesta este un aspect important în tentativa de a îndeplini obiectivul.

Problemele financiare s-au rezolvat pe final de săptămână. Noi ne-am pregătit două săptămâni cu gândul că se vor rezolva. Băieții au fost ok, s-au pregătit foarte bine, nu am ce sa le reproșez. Au avut o evoluție bună, au avut atitudine, fără atitudine nu poți obține rezultate“,

a încheiat Toni Petrea.

Foto: Facebook Chindia

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *