Petrolul Ploieşti a susţinut astăzi conferinţa de presă premergătoare partidei cu FCU Craiova, din Bănie. Disputa este programată vineri, de la ora 21.00 şi contează pentru etapa a 2-a din play-out-ul Superligii.

Partida va putea fi urmărită în format video AICI!

Antrenorul „lupilor galbeni“, Florin Pârvu, a vorbit laudativ la adresa formaţiei lui Adrian Mititelu.

E primul meci după pauza competiţională şi pot spune că întâlnim o echipă foarte bună. În sezonul regular s-a bătut până în ultimul moment pentru a intra în play-off. E o echipă cu un lot de jucători foarte buni. Ştim ce ne aşteaptă, am făcut analiza lor. FCU are jucători care pot face diferenţa, dar o să fim bine atât timp cât vom sta bine defensiv. Ştim ce avem de făcut şi cred că vom reuşi să-i blocăm foarte bine. Nicolo Napoli este un antrenor care activează de foarte mult timp în fotbalul românesc. A conchetat foarte mult timp cu această echipă şi cunoaşte foarte bine tot ce se întâmplă în club. Este un antrenor cu mare experienţă, deci va fi un duel interesant. Noi venim după două jocuri câştigate, avem încredere şi sunt premise pentru a face un joc bun şi vineri şi pentru a ne întoarce cu puncte de la Craiova. Sper să fie un meci plăcut, iar noi să ne întoarcem victorioşi“,

a declarat tehnicianul prahovenilor.

O viroză a făcut deranj mare în lot

Antrenorul Petrolului nu a fost deloc încântat de modul cum au decurs lucrurile în pregătire în pauza competiţională. Asta pentru că mai mulţi jucători au contactat un virus şi nu s-au putut antrena.

Ce pot spune este că ne-a dat puţin peste cap săptămâna trecută o viroză în cadrul echipei. A scos din antrenament o mare parte dintre jucători. Mai sunt ceva probleme şi acum. Gicu Grozav nu a fost ieri la antrenament şi mai fost şi alţii. Staff-ul medical lucrează din greu pentru a-i readuce la o capacitate bună pentru antrernamente. Dacă mă întrebai înainte, pauza asta o aşteptam cu mare interes. Voiam să vină, pentru că am avut o perioadă foarte grea. Dar acum, cu tot ce s-a întâmplat, parcă mai mult ne-a încurcat. Suntem în situaţia în care suntem şi această viroză ne-a afectat destul de serios. Sunt jucători cu febră, unii au luat şi antibiotice“,

a explicat Pârvu.

Sunt şi veşti bune pentru petrolişti:

S-au rezolvat o mare parte dintre probleme care au fost. S-au plătit şi salariile pe luna ianuarie… Există stabilitate şi cred că orice echipă şi orice antrenor din Superligă îşi doreşte asta. În acest moment lucrurile sunt în regulă“.

Ţicu e apt, Jefferson nu are cartea verde, Latovlevici nu a semnat

Florin Pârvu a lămurit şi situaţia jucătorilor Vali Ţicu, Jeferson Nogueira Junior şi Iasmin Latovlevici.

Am vorbit cu Vali Ţicu şi nu este nicio problemă cu el (a fost la naţionala de tineret – n.r.). Astăzi va ajunge acasă şi cu siguranţă va fi apt pentru meciul de la Craiova.
După cum ştiţi, Jefferson se antrenează cum noi de ceva timp. Este un jucător pe care eu mi l-am dorit la echipă. Are calitate şi cu siguranţă va aduce un plus. După cum ştiţi, el a avut acele probleme cu viza medicală. În acest moment îl aştept să intre, dar ştiţi că la noi e este birocraţia asta cu permisul de muncă. Sper să-l iau în lot cât mai repede.
Diomande este un jucător cu o carte de vizită impresionantă. Şi el poate aduce un plus echipei. Este clar în urmă cu pregătirea şi va trebui să avem răbdare. Când o să fie gata, cu siguranţă voi apela la el.
Latovlevici este un jucător cu mare experienţă, dar mai multe despre el voi spune atunci când negocierile vor fi finalizate.
E foarte bine că oficialii clubului pot să aducă jucători care să ridice nivelul. Mă bucur că este această perspectivă de a trece la un alt nivel. Dar, deocamdată, suntem unde suntem şi concentrarea noastră este asupra meciurilor din play-out“
,

a punctat antrenorul Petrolului.

„Orice punct pe care-l vom aduce va fi bun“

Întrebat despre obiectivul din play-out, Florin Pârvu s-a abţinut să promită lucruri măreţe.

Nu vreau să mă gândesc şi să vorbesc despre acest lucru acum. Este foarte important, şi le-am spus-o şi băieţilor, să ne concentrăm asupra primului meci. Spun asta chiar dacă pare un clişeu. Este un play-out foarte greu, cu echipe care, vă spun sincer, valoric sunt apropiate, punctele sunt la fel de apropiate. Deci orice meci şi orice punct contează. Nu trebuie să cădem într-o capcană şi să spunem că noi ne batem să câştigăm play-out-ul sau să jucăm barajul. Nu! Din punctul meu de vedere ar fi o greşeală. Trebuie să avem foame de rezultate şi orice punct pe care-l vom aduce va fi bun. La urmă, când vom trage linie, vom vedea unde suntem“,

a încheiat Florin Pârvu.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *