Tottenham Hotspur a oficializat plecarea antrenorului Antonio Conte. Italianul de 53 de ani şi-a reziliat „de comun acord“ contractul cu clubul englez. S-a ajuns la „divorţ“ după mai multe luni de tensiuni interne.

Sosit în noiembrie 2021 la clubul londonez, Conte se afla într-o postură dificilă după eliminarea în optimile Ligii Campionilor. Un motiv în plus pentru reziliere au fost criticile la adresa jucătorilor după meciul încheiat la egalitate, 3-3, în compania „lanternei roşii“ Southampton, înaintea pauzei internaţionale.

Şefii lui Tottenham l-au înlocuit pe Antonio Conte cu secundul său, italianul Cristian Stellini. Acesta va fi la comandă până la finalul sezonului.

Tottenham ocupă în prezent locul al patrulea în Premier League. Are un avans de numai două puncte faţă de Newcastle, care are însă două meciuri mai puţin disputate. Ambele sunt angrenate în cursa pentru calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

Ne mai rămân zece meciuri din Premier League şi avem o bătălie pentru un loc în Liga Campionilor. Trebuie să fim uniţi, toată lumea trebuie să-şi intensifice eforturile pentru a asigura cel mai bun rezultat pentru clubul nostru şi suporterii noştri loiali şi incredibili“,

a explicat într-un comunicat preşedintele clubului londonez, Daniel Levy.

Cristian Stellini îl înlocuise deja pe Conte atunci când tehnicianul de 53 de ani s-a aflat în recuperare după o intervenţie chirurgicală la vezica biliară.

Ryan Mason, fostul mijlocaş al lui Tottenham, care s-a aflat pentru scurt timp la conducerea lui Spurs, în 2021, va fi noul secund al lui Stellini, a precizat clubul londonez.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *