Câteva săptămâni bune de „tămbălău“ pe la comisii și pe la tv s-au încheiat pozitiv echipei FCU Craiova. Autovictimizarea patronului Adrian Mititelu, insuflată și jucătorilor și împărtășită de o masă destul de mare de suporteri dornici de un fotbal curat, a dat roade.

Meciul Sepsi – FCU s-a jucat în iarbă, fără scandări rasiste sau xenofobe, dar mai bine rămânea totul ca la comisie. Poate că tocmai lipsa apostrofărilor propriilor suporterii a contat pentru jucătorii familiei Mititelu, pentru că în teren nu au reușit nici măcar un șut pe poartă! A fost 4-0 pentru Sepsi, la capătul unei prime reprize în care nu și-a lăsat adversara să „respire“, și o a doua în care a gestionat jocul fără mari eforturi.

Golurile covăsnenilor au fost marcate de Nicolae Păun (’7), Gurău (’16 – autogol), Aganovic (’44) şi Safranko.

Sepsi Sf. Gheorghe:

Niczuly – Dimitrov, Bălaşa, Ciobotariu, Dumitrescu – N. Păun (’82, I. Gheorghe), Matei (’71, C. Matei), Rodriguez (’68, Papa) – Ştefănescu, Safranko (’71, Rondon), Aganovic (’82, Junior). Antrenor: Cristiano Bergodi.

FCU Craiova:

Gurău – Negru (’46, Paramatti), Duarte, Henriques, Huyghebaert (’65, Mascarenhas) – Albu, Achim – Ganea (’65, Piccolomo), Bauza, Bahassa – Chiţu (’46, Sidibe). Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: Dumitrescu ’72, Aganovic ’78, Tudorie ’81, Papa ’85 / Bahassa ’78.

A arbitrat: Radu Petrescu.

În urma acestui rezultat, Sepsi Sf. Gheorghe şi-a câştigat locul în play-off, alături de cele mai bune echipe din România: Farul, CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova şi Rapid. FCU rămâne să-și demonstreze valoarea în play-out.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *