Organizatorii de la Indian Wells au efectuat tragerea la sorți a tablourilor de concurs. Sorana Cîrstea și Irina Begu și-au aflat adversarele din primul tur al competiției de categorie „WTA 1000“.

Astfel, Sorana Cîrstea (83 WTA) va da în prima rundă peste o jucătoare venită din calificări. Dacă va trece de aceasta, Sorana va da piept în turul al doilea cu americanca Madison Keys. Aceasta este favorita 19 şi a acceptată direct în această fază a competiției.
Pe cealaltă parte a tabloului, Irina Begu (38 WTA) va juca în primul tur împotriva cehoaicei Linda Noskova (18 ani, 54 WTA). Dacă o va învinge, Irina o va întâlni apoi pe Amanda Anisimova (favorită 31).

România mai are o reprezentantă în calificările de la Indian Wells.

Este vorba despre Gabriela Ruse (147 WTA), care a ajuns în ultimul tur al calificărilor. Pentru un loc pe tabloul principal de la Indian Wells, Ruse se va duela cu Cristina Bucșa (90 WTA, a doua favorită din calificări).

Indian Wells se desfășoară în perioada 6 – 19 martie, pe hard.

Pe cele două tablouri principale se află câte 96 de jucători. Competiția oferă câte 8.800.000 de dolari la masculin și la feminin, informează Hotnews. Campioni en-titre sunt Taylor Fritz și Iga Swiatek.

Principalele favorite de la Indian Wells 2023: Iga Swiatek (1), Aryna Sabalenka (2), Jessica Pegula (3), Ons Jabeur (4), Caroline Garcia (5), Coco Gauff (6), Maria Sakkari (7), Daria Kasatkina (8).

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *