FCSB a „reuşit“ să plece cu capul plecat de la Arad, după ce a fost învinsă de UTA cu 3-1! Golurile partide de duminică seară, de pe stadionul „Francisc Neuman“, au fost marcate de Joonas Tamm (’14 – autogol), Virgiliu Postolachi (’64) şi Desley Ubbink (’78), pentru gazde, respectiv Florinel Coman (’18), pentru oaspeţi.

Lucian Filip a dat vina pe teren

Preparatorul scos la „înaintare“ de conducătorii FCSB-ului, Lucian Filip, consideră că jocul a fost influenţat de starea terenului.

Au fost multe surprize în această etapă, din păcate, și pentru noi a fost o surpriză neplăcută. Am luat goluri destul de ușor, UTA s-a adaptat mai bine terenului. A fost un teren foarte prost. Nu poate crește valoarea campionatului cu astfel de terenuri. Dar asta nu ne scuză. E clar că și starea terenului a contat, dar nu știu dacă ar fi normal să ne găsim scuze. Ei s-au adaptat mai bine și asta a fost“,

a declarat Lucian Filip, la Digi Sport.

Şi David Miculescu a indicat starea suprafeţei de joc

Crescut de Arad, atacantul David Miculescu a subliniat şi el ideea că terenul nu a ajutat-o deloc pe FCSB.

Am vorbit înaintea meciului. Am zis să batem ca să fim acolo sus. Terenurile astea nu ne avantajează. Noi pasăm, ținem de minge, dar azi a trebuit să jucăm doar minge lungă. Coman a înscris, iar înainte de pauză puteam să fac 2-1 și era alt rezultat la final. Echipele de sub noi ne-au pus probleme, dar trebuie să arătăm ca o echipă care vrea să ia campionatul. Nu m-au înjurat suporterii, dar sunt dezamăgit că nu am reușit să câștigăm“, a spus Miculescu.

a spus Miculescu.

Florinel Coman: UTA a meritat să câştige“

Marcatorul FCSB-ului la Arad, Florinel Coman a fost şi el dezamăgit de înfrângerea suferită.

Am avut un meci foarte greu, pe un teren la fel de greu, cu o echipă în foame de rezultate, care a pregătit jocul foarte bine, a câștigat duelurile aeriene. Noi nu ne-am putut face jocul, nu am avut o posesie bună, dueluri mai puține, din cauza terenului. UTA a meritat să câștige. Nu am reușit să recuperăm mingea a doua, iar ei au venit cu mingi lungi. Nu am avut echipă compactă, am stat lăbărțați. Am avut ocazii, puteam să intrăm cu 2-1 la pauză, asta este, ne pare foarte rău. Noi am încercat să jucăm, dar, din păcate, e normal să ne pună probleme suprafața. Ați văzut pe ce teren jucăm acasă și ce fotbal jucăm acasă. Îmi pare rău pentru suporteri, care au venit în număr foarte mare, ne-au încurajat. La final, ne-au spus să ținem capul sus, că se mai întâmplă. De mâine o luăm de la capăt“,

a declarat Florinel Coman.

Foto: Facebook FCSB

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *