O persoană a murit, iar alta a fost rănită grav după ce, luni după-amiază, au fost surprinse de o surpare de piatră la o carieră din localitatea constănţeană Nicolae Bălcescu, în apropierea municipiului Medgidia, informează Agerpres. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“, pompierii au fost solicitaţi să intervină printr-un apel la numărul unic de urgenţe 112. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje. Cele două persoane au fost scoase rapid de sub piatră.

Pentru una dintre victime cadrele medicale au încercat în zadar resuscitarea, fiind înregistrat decesul. Cea de a doua persoană a fost transportată cu elicopterul SMURD la spital.
Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa a informat că ambele persoane scoase de sub piatră sunt bărbaţi. Cel transportat la spital a suferit un traumatism cranio-cerebral grav.

Conform ISU „Dobrogea“, la locul producerii tragediei au fost mobilizate două echipaje de descarcerare, o autospecială de stingere incendii, containerul multirisc, o ambulanţă SMURD, un echipaj al SAJ şi elicopterul SMURD.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *