FCU Craiova se bucură de rezultate bune în 2023 şi e gata să susţină o nouă bătălie cu succes. Cel puţin aşa susţin mijlocaşul Dragoş Albu şi antrenorul Nicolo Napoli. Asta în ciuda faptul că oltenii dau piept cu Chindia Târgovişte, una dintre formaţiile greu de răpus din Superliga. Disputa este programată marţi, 28 februarie, de la ora 18.00, pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploieşti.

Partida Chindia – FCU va putea fi urmărită în format video AICI!

Va fi un meci greu. Jucăm cu o echipă bună, cu antrenor pe măsură. Mergem acolo să încercăm să obținem victoria, pentru că avem nevoie de trei puncte. Am văzut meciul lor cu Rapid din ultima etapă. Joacă sus, fac și faza defensivă foarte bine, sunt periculoși pe contraatac. Pot spune că au o echipă completă. Și noi formăm un nucleu puternic. Nu am pierdut în acest an și mereu le cer băieților continuitate. Nu știu ce va fi, vedem ce se va întâmpla pe parcurs. Cert este că jucăm la victorie în fiecare meci“,

a declarat Nicolo Napoli într-o conferinţă de presă.

Dragoş Albu: „Sperăm să câștigăm“

Mijlocaşul Dragoş Albu ştie foarte bine ce forţă are Chindia, dar crede într-o victorie a FCU. Acesta a rămas cumva cu gândul şi la meciul de la comisii cu Sepsi. El speră să se întoarcă prima decizie şi să se rejoace meciul.

Cred că va fi foarte greu cu Chindia. Chiar dacă ei au pierdut cu Rapid, cu siguranță își vor reveni până la ora meciului cu noi și vor arăta altfel. Am văzut ultimul lor joc, știam ce pot și vom avea de muncit. Sperăm să câștigăm, pentru că de asta mergem acolo, să luăm punctele.
În legătură cu meciul cu Sepsi nu știu ce să mai zic. Am tot repetat: nu mi se pare normal să câștige la masa verde, când un meci trebuie terminat pe teren. Eu zic să ne vedem de treaba noastră, de următoarele dispute, iar conducerea sunt sigur că își va face treaba. Dacă vom câștiga ultimele trei meciuri, e clar că vom avea o șansă mare. Trebuie să fim concentrați la maximum în fiecare minut“
,

a declarat Dragoș Albu.

CCA l-a dat pe Popa

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) l-a numit „central“ pe Cătălin Popa (Piteşti). Acesta va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Bogdan Gheorghe (Bucureşti) şi Ciprian Danşa (Satu Mare). Al patrulea oficial va fi Bogdan Dumitrache (Bucureşti).

VAR-ul va fi asigurat de Ovidiu Haţegan (Arad) şi Cristina Trandafir (Bucureşti).

CCA l-a desemnat observator pe Marian Salomir (Cluj). LPF l-a numit supervizor pe Eduard Alexandru (Ploieşti).

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *