Rapid Bucureşti şi Chindia Târgovişte se întâlnesc astăzi, de la ora 20.00, pe stadionul „Giuleşti“, într-o partidă contând pentru etapa 27.

Aşteptările sunt mari de la acest duel ţinând cont de faptul că ambele echipe sunt imprevizibile. Rapidul a tot făcut paşi greşiţi în ultima perioadă şi are de demonstrat că jocul său nu scârţâie şi că este capabil să prindă podiumul. Mutu ştie că orice rezultat în afara victoriei ar „deregla“ puţin relaţia cu fanii, aşa că trebuie să găsească formula câştigătoare.

De partea cealaltă, Anton Petrea a făcut din Chindia o echipă de temut. Are un joc agresiv pe faza defensivă şi un contraatac ce le-a dat frisoane multor apărări bune din Superligă. Cheia unui joc bun este legată de modul în care se automotivează dâmboviţenii în vacarmul de pe „Giuleşti“.

De remarcat faptul că Chindia este neînvinsă în 2023. A bifat două succese şi trei rezultate de egalitate.

Egalitate perfectă în meciurile directe

Rapid şi Chindia s-au mai întâlnit de patru ori în principala competiţie internă. Fiecare şi-a trecut în cont câte o victorie, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

Cea mai recentă dispută directă din Superliga României a avut loc pe 3 octombrie 2022, Chindia – Rapid 2-1. Golurile au fost marcate de Daniel Popa, Daniel Neguţ, respectiv Antonio Sefer.

Partida Rapid – Chindia va putea fi urmărită în format video AICI!

Mediile de vârstă:

Rapid – 25 ani şi două luni.
Chindia – 24 ani şi 6 luni.

Rapid – Chindia va fi oficializată de:

Arbitri: Andrei Chivulete (Bucureşti) – Daniel Mitruţi (Craiova), Andrei Constantinescu (Bucureşti); Andrei Antonie (Bucureşti).

VAR: Rareş Vidican (Satu Mare), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ).

Observatori: CCA – Andrei Ioniţă (Bucureşti), LPF – Ion Craiu (Bucureşti).

Vezi video cu declaraţiile antrenorilor de dinaintea partidei!

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *