U Cluj nu a avut parte de un începutul prea bun de an, dar cu „plombele“ de la Craiova a reuşit să-şi revigoreze jocul. „Şepcile roşii“ s-au impus categoria astăzi, cu 2-0, în faţa Botoşaniului şi s-au mai detensionat puţin. O spune chiar antrenorul Ioan Ovidiu Sabău.

La noi era o lipsă de încredere. Veneam după acel rezultat de egalitate cu Chindia… Foarte greu a fost toată săptămâna și aveam mare nevoie de această victorie. Și pentru mine, și pentru jucători. Ai mai multă încredere, plăcerea de a te antrena. Vreau să-i felicit, au fost extraordinari. Au fost meciuri în care au controlat jocul, au avut ocazii, dar am acumulat puncte puține.
Azi am schimbat sistemul, am trecut la trei fundași centrali. Au intrat foarte bine Chipciu, Oancea. E o muncă de echipă, dar ai nevoie de un astfel de jucător, precum Thiam. Are curaj să ia acțiunile unu la unu, lovește la fel mingea cu dreptul și cu stângul. E un mare câștig! Ne-am mai liniștit cu acest rezultat. Avem două-trei zile în care putem fi mai relaxați. Apoi urmează trei meciuri foarte grele și importante.

Nu sunt un antrenor dur deloc. Chiar țin foarte mult la jucători. E o relație de respect, chiar de prietenie în multe momente. Cred că este metoda cea mai bună. Poate altă dată am fost diferit“,

a spus Ioan Ovidiu Sabău.

În etapa viitoare U Cluj va juca la Sibiu cu AFC Hermannstadt (28 februarie, ora 16.00).

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *