CS Mioveni continuă să rămână neînvinsă sub comanda lui Nicolae Dică. Argeșenii au reușit să termine la egalitate, 0-0, cu Rapid București, una dintre formațiile cu pretenții la titlu.

Formația antrenată de Adrian Mutu nu a trecut peste eșecul suferit în Giulești în fața celor de la FCU Craiova. A practicat un joc bun de posesie, dar ineficient, și pe stadionul „Orășenesc“ din Mioveni. În prima repriză alb-vișinii au avut o bară, prin Onea. În actul secund, Marko Dugandzic, golgheterul campionatului, a irosit o lovitură de la 11 metri în minutul 84!

Echipa condusă de Nicolae Dică a rămâs neînvinsă de la numirea sa pe banca tehnică. CS Mioveni continuă să fie ultima în clasament, cu 18 puncte, dar play-out-ul se anunță încins încă de pe acum.

CS Mioveni:

Greab – Sno (’73, Rădescu), Garutti, Scarlatache, Marquinhos – Panait (’46, Lepistu), Lixandru – Antal (’46, Carnat), Benchaib (’87, Mboumbouni), Diallo – Rusu (’73, Krasniqi). Antrenor: Nicolae Dică.

Rapid București:

Moldovan – Onea, Săpunaru, Iacob, Morais – Emmers (’77, Bamgboye), Albu, Kait (’39, Costache) – Ioniță, Dugandzic (’89, Luckassen), Pănoiu. Antrenor: Adrian Mutu.

Cartonașe galbene: Panait ’40, Sno ’43, Marquinhos ’51, Lepistu ’79, Garutti ’87 / Iacob ’30, Onea ’61.

A arbitrat: Horațiu Fesnic.

Nicolae Dică, antrenor CS Mioveni:

Am făcut o primă repriză bună, ne-am creat două-trei ocazii de a marca. Am reușit să fim agresivi pe faza defensivă și cred că ne-am ridicat la nivelul lor. În schimb, în a doua repriză ne-am retras, iar cei de la Rapid au pus presiune pe noi, și-au creat ocazii de a marca. Rapid a avut acel 11 metri, într-adevăr, am fost norocoși. Este un rezultat mare pentru noi!
Pentru noi este bine că reușim să ținem pasul. Suntem mândri că suntem neînvinși. Trebuie să fim modești în continuare, să strângem puncte. Avem acest obiectiv, să ne salvăm de la retrogradare, și trebuie să facem în continuare meciuri bune. Vreau să jucăm un fotbal ofensiv, jucătorii să aibă încredere în ei.
În play-out vor fi meciuri mai interesante. Și pentru câștigarea campionatului vor fi cinci echipe care se vor lupta. Noi am venit din spate, ușor, ușor. La înjumătățire, toate echipele vor avea emoții“.

Adrian Mutu, antrenor Rapid București:

Am dominat, dar am avut și ghinion mare. Penalti ratat și o sumedenie de ocazii mai ales în repriza a doua. În prima repriză am intrat cam pe vârfuri. Dar în cea de-a doua am intrat bine, însă am avut ghinion.
Am văzut reluarea și cred că nu poți să repeți un astfel de penalti. Un jucător era jumătate de metru în careu. Cred că vedem foarte multe astfel de penaltiuri și nu se repetă. Plus penalti clar la Ioniță! A fost ținut secunde bune înainte să cadă. Cred că am fost dezavantajati clar de arbitraj! Asta a făcut să nu câștigăm cele trei puncte.
Nu mă îngrijorează lipsa de eficacitate. M-ar fi îngrijorat dacă nu am fi ajuns acolo. Azi nu am reușit să concretizăm măcar una din ocaziile pe care le-am avut. Băieții au ratat cam mult, dar asta e. Mergem înainte!
Partea plină a paharului e la partea defensivă. Am fost aproape perfecți. Nu le-am dat ocazia să ne pună probleme aproape niciun moment. Deci mai multă atenție în fața porții, asta e concluzia“.

Sursa foto: Facebook CS Mioveni

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *