În ciuda schimbărilor din lot, Universitatea Craiova a arătat un fotbal bun cu CFR Cluj, a câştigat clar contra campioanei şi a reaprins speranţa suporterilor în privinţa podiumului.

Pentru Universitatea Craiova urmează un nou meci de „foc“, de data aceasta în Capitală, contra FCSB-ului. Disputa cu „gaşca“ lui Gigi Becali va avea loc duminică, de la ora 20.00, pe Arena Naţională. Contează pentru etapa 26 din Superliga.

Pavel Badea: „Există cu adevărat şanse pentru a ne îndeplini obiectivul“

Pavel Badea, directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, este convins că alb-albaştrii vor face o partidă bună. El speră într-un rezultat pozitiv.

Vine un meci extrem de interesant. Ne va da posibilitatea să le arătăm celor care iubesc acest proiect că avem o echipă competitivă şi că există, cu adevărat, şanse pentru a ne îndeplini obiectivul pe care ni l-am propus înainte de începerea campionatului. Este clar că începutul minireturului, ca să-i spunem aşa, nu a fost satisfăcător. Au fost consemnate două înfrângeri care ne-au adus neîncredere şi o oarecare supărare a tuturor celor care iubim această echipă. Meciul cu CFR Cluj, încheiat cu un rezultat pozitiv, a ridicat gradul de încredere al suporterilor vizavi de proiectul nostru, de echipa noastră. Sperăm ca această încredere să nu fie spulberată la următorul meci, cel cu FCSB. O victorie obţinută acum, în Capitală, ar însemna o confirmare a valorii grupului, o confirmare a antrenorului şi a gândirii pe care el o are pentru următoarea perioadă. Ar însemna până la urmă un lucru pozitiv la toate capitolele pentru echipa noastră“,

a subliniat fostul mijlocaş al Ştiinţei.

Erau necesare aceste modificări în lot, pentru a aduce suflu nou, sânge proaspăt în echipa noastră“,

a completat Pavel Badea, făcând referire la plecările şi sosirile de la echipă din ultima perioadă.

„Este important ca echipa să joace un fotbal bun“

Pavel Badea a analizat şi lupta din play-off. A numit totodată şi care va fi, în opinia sa, cea de-a şasea echipă calificată.

Cred că Sepsi este cea de-a şasea echipă calificată. Va fi un play-off foarte interesant şi echilibrat totodată, ceea ce ne dorim toţi cei care iubim fotbalul. E bine că o să avem multe echipe care se bat pentru campionat şi care au şanse pentru a câştiga acest campionat. Eu cred că suntem printre echipele care au şansele să-şi îndeplinească un vis, atât de aşteptat în regiunea noastră. Obiectivul nostru este clasarea pe locurile 1-3 şi trebuie să sperăm că vom reuşi să-l îndeplinim. Acum este important ca echipa să joace un fotbal bun şi să arate că aşteptările fanilor pot fi confirmate“,

a explicat Pavel Badea, pentru gds.ro.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *