Alex Cîmpanu, mijlocașul Universității Craiova, s-a bucurat mult pentru victoria obținută sâmbătă seară, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în fața campioanei CFR Cluj. Coautor la primul gol reușit de Andrei Ivan, Cîmpanu a spus că punctele obținute se cam impuneau ținând cont că fanii erau și așa supărați pe alb-albaștri.

A fost un meci extrem de greu, dar eram obligați să obținem această victorie după înfrângerea cu Farul. Sunt foarte bucuros că am luat cele trei puncte. Da, s-a produs acel șoc la echipă după ultima decizie. Ne-am pregătit bine toată săptămâna și am tratat meciul cu maximă seriozitate. Aveam mare nevoie de cele trei puncte ca să rămânem acolo sus și așa s-a întâmplat.
De dimineață am ieșit pe teren și am exersat niște faze fixe. Am zis că la prima lovitură pe care o avem să-i mișc mingea lui Andrei și acesta să dea la poartă. Ne-a ieșit! Crețu și Nistor  probabil că au uitat, nu știu (voiau să execute ei – n.r.). Ivan este și colegul meu de cameră și mă bucur că i-am fost de ajutor. Sper să o ținem tot așa.
Urmează un alt meci foarte greu, cu FCSB. O să ne pregătim săptămâna aceasta foarte bine și mergem acolo doar cu gândul de a lua cele trei puncte. Cred că va fi cel mai intens play-off de până acum“, a declarat Alex Cîmpanu.

Te poate interesa și: Andrei Ivan: „Suntem bucuroși pentru victorie“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *