Înfrângerea drastică suferită de Petrolul Ploieşti în Moldova, 0-5 cu FC Botoşani, a contribuit din plin la rezilierea contractului lui Nae Constantin. Antrenorul a anunţat încă de la flash interviul de după meci că spune stop. Astăzi a venit rândul clubului să oficializeze „divorţul“.

Mulțumim, Nicolae Constantin!
Imediat după meciul pierdut de la Botoșani, Nicolae Constantin şi-a anunțat intenția de a demisiona din funcția de antrenor principal al echipei noastre. Decizie pe care şi-a menținut-o, iar, astăzi, tehnicianul a ajuns la un acord cu clubul nostru, privind încetarea colaborării pe cale amiabilă.

În funcție din vara anului 2021, Nicolae Constantin a fost cel sub mandatul căruia, la finele stagiunii precedente, FC Petrolul a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc, după o pauză de șapte ani. Acum, Constantin lasă echipa pe locul opt în Superliga, după 23 de etape, cu un total de 30 de puncte. Este un bilanț mai mult decât onorabil pentru o nou promovată. Mulțumim, Nicolae Constantin, și mult succes pe mai departe!
În ceea ce privește viitoarea componență a staffului tehnic, aceasta va fi definitivată in perioada imediat următoare“
,

a anunţat gruparea prahoveană pe pagina oficială a clubului.

Te poate interesa şi: Botoșani – Petrolul 5-0. Ce a fost asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *