Gică Hagi, tehnicianul Farului Constanța, a analizat prestația elevilor săi din victoria cu Universitatea Craiova. „Regele“ a subliniat că i-au plăcut doar primele 60 de minute. El a fost însă bucuros pentru puncte și pentru că puștii au prins gustul primului loc.

60 de minute am jucat foarte bine, am dominat, ne-am impus. După aceea, au venit cu schimbări foarte bune, noi am scăzut puțin, e greu să ții presiunea 90 de minute. A venit acel gol și ne-a dat puțin înapoi, Craiova are jucători de calitate. Ne-a lipsit Denis Alibec, un stângaci. Am pus în locul lui un copil bun, de 2005. Un băiat foarte bun.
Ne place acolo, pe primul loc, mai ales mie, vreau să le transmit și lor. Ei mă cunosc. Azi am avut o discuție foarte bună. Ieri nu am avut un antrenament bun, nu ne-a ieșit și a trebuit să venim astăzi la stadion.
Larie bate foarte bine penalty-urile. Important e că am câștigat. Șase puncte importante, cu FCSB și Universitatea Craiova, două echipe foarte bune, ne vom întâlni din nou în play-off. Echipa care va avea constanță, care va fi în formă în play-off, aceea va câștiga titlul“,

a spus Gică Hagi, la Digi.

Te poate interesa și: Mititelu le trasează directive rapidiştilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *