Adrian Mititelu, patronul echipei FCU Craiova, a surprins astăzi printr-o decizie luată împotriva propriilor fani. El vrea să-şi ţină contestatarii în frâu prin intermediul rapidiştilor!

Adrian Mititelu a declarat că a decis să scoată echipa de pe teren în meciul de vineri, cu Rapid, de la Bucureşti, dacă va avea parte de un tratament rău din partea fanilor. El s-a inspirat din incidentul unic în fotbalul românesc de la Sfântu Gheorghe, când partida Sepsi – FCU a fost oprită de arbitrul Florin Chivulete din pricina scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor veniţi din Bănie.

Știți cum este, dacă îi lasă pe acolo cu fel de fel de bannere împotriva mea și a familiei mele, eu nu voi începe meciul! Voi părăsi meciul. Ce ție nu îți place, altuia nu-i face. Ce se gândesc ei (n.r. – Rapid), hai să îi lăsăm să facă atmosferă împotriva Craiovei. Deci, dacă apar bannere, jucătorii se vor opri și vor părăsi terenul cu orice consecințe. Să joace Angelescu și cu Șucu și cu cei de la Rapid să joace ei un amical. Numai ungurii se simt discriminați? Eu nu mă simt discriminat, jignit? Mi-am băgat viața în fotbal și să vină unii să mă înjure? Jucătorii vor părăsi imediat terenul! Știți că sunt căpos“,

a declarat Adrian Mititelu, pentru Fanatik.

Partida Rapid Bucureşti – FCU Craiova va avea loc vineri, 10 februarie, de la ora 20.00. Partida va conta pentru etapa 25 din Superligă.

Napoli are ordin, și Săceanu la fel. Eu nu mă refer la rapidiști, e dreptul lor să mă înjure. Dar dacă mă înjură cei de la Craiova, Robert Săceanu (n.r. – team managerul echipei) are ordin să scoată echipa de pe teren. Nu mă interesează consecințele. Am mândrie și orgoliu. Eu nu mai pot. Am spus stop! Iar atunci, dacă se va întâmpla asta, își va asuma, moral cel puțin, Angelescu chestia asta. El dacă face chestii d-astea să vedem când vine Rapid la Craiova dacă mai intră vreun rapidist la meci. El nu trebuie să se bage, pentru că aici se încearcă subminarea clubului, iar el le dă apă la moară”,

a mai spus Adrian Mititelu.

Mititelu a mai adus un mijlocaş

FCU Craiova a anunţat transferul unui nou fotbalist, de data aceasta unul de creaţie.

FCU anunță faptul că mijlocașul ofensiv, cu dublă cetățenie, atât braziliană, cât și italiană, Giovanni Piccolomo, a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani. Un mijlocaș ofensiv care poate juca fie număr 8, fie număr 10, Giovanni este un produs al academiei lui Corinthians.
În vârstă de 28 ani, Giovanni este cunoscut datorită faptului că poate lovi mingea foarte bine cu ambele picioare. De-a lungul timpului, până în 2017, acesta a fost împrumutat de Corinthians la diferite echipe precum: Ponte Preta, Portuguesa, São Bento, Atletico Paranaense, Tigres do Brasil și São Bento. Pe parcursul ultimilor ani, Giovanni a avut experiențe tot în Brazilia, la echipe ca: Náutico, Goiás, Coritiba, Cruzeiro, Avaí și Sport Recife.
În ultimul sezon, Giovanni a jucat 35 de meciuri pentru Sport Recife în toate competițiile. A reușit să înscrie 3 goluri și să ofere 4 pase de gol.
Aflat la prima sa experiență în Europa, Giovanni va îmbrăca tricoul cu numărul 7 la Craiova“
,

se arată într-un comunicat al FCU.

Te poate interesa şi: Nenorocire în Turcia! Numărul morţilor este în creştere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *