Foto: Facebook FCSB

FCSB a reuşit o victorie extrem de importantă duminică seară, în Gruia, 1-0 cu CFR Cluj şi s-a apropiat de lider.

La finalul partidei de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“ a vorbit antrenorul echipei FCSB, Mihai Pintilii. Acesta consideră că echipa sa a meritat victoria, iar jucătorii săi trebuie felicitați pentru modul cum au luptat.

CFR-ul este o echipă care se apără foarte bine. Am avut și în prima repriză ocazii foarte mari. Am controlat jocul, per total. Meritam victoria. Băieții au înțeles foarte bine indicațiile și au stat foarte bine în teren, mai ales mijlocașii centrali. Ne bucurăm. Am venit să luăm cele trei puncte, le-am luat. Urmează un meci foarte greu cu FC Voluntari. Luăm fiecare meci în parte. Se joacă! Mai sunt multe etape, iar în play-off se va decide totul. Acum echipa a jucat foarte bine. Vor mai fi meciuri în care vor exista schimbări la pauză. Eu cred că băieții au demonstrat și meritată cele mai multe felicitări pentru atitudinea pe care au avut-o. Am pasat, am avut posesia, au avut ocazii, au controlat jocul și îi felicit încă o dată. Și dacă pierdeam sau făceam egal, în play-off se va decide. Cele șase echipe care vor intra, vor avea șanse egale“,

a declarat Mihai Pintilii, la Digi Sport.

Darius Olaru: „Ne apropiem pas cu pas“

La rândul său, mijlocașul Darius Olaru a punctat că FCSB a meritat să câştige. El crede că lupta pentru titlu va fi deschisă până la final.

Așa e fotbalul, de asta e frumos. Dacă etapa trecută am pierdut punctele, acum am reușit să le câștigăm. Cred că în prima repriză am avut niște situații bune de a marca. Ne bucurăm că am reușit să dăm lovitura pe final. O victorie foarte frumoasă, cred că am meritat, asta ne dă moral pentru viitor. Acum 15 etape eram la 20 de puncte și nu ne mai gândeam la titlu. Ne apropiem pas cu pas și vedem la finalul sezonului unde o să ne clasăm“, a spus Darius Olaru.

a spus Darius Olaru.

Te poate interesa şi: Regrete mari în Gruia după vizita FCSB-ului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *