Antrenorul secund al echipei FC Argeş, Constantin Schumacher, consideră că echipa sa merita mai mult decât un punct în meciul de la Sibiu, încheiat 1-1 cu Hermannstadt.

Nu suntem mulțumiți cu ce s-a întâmplat. Este bine, totuși, că echipa a avut atitudine. Îi felicit pentru acest lucru, după cum s-au desfășurat ostilitățile. Sunt bucuros pentru punctul pe care l-am câștigat în deplasare, dar sunt sigur că puteam mult mai mult.
Am început pe un teren foarte bun și am terminat pe zăpadă. Asta e. Felicit jucătorii pentru atitudine și nu în ultimul rând suporterii, care au fost alături de noi și ne-au susținut. Avem mare nevoie de ei“,

a declarat „Schumi“.

Nu este supărat pe Micle, pentru penaltiul făcut

Reprezentantul piteştenilor a declarat că nu este supărat pe portarul Micle, pentru penaltiul comis. Cât despre locul ocupat în clasament, Constantin Schumacher crede că echipa poate rezolva situaţia neplăcută.

Micle este un copil, are încrederea totală din partea noastră. Nu a mai jucat de foarte mult timp. Este foarte important să aibă încredere în el. S-a întâmplat să fie acea fază, o să analizăm. Din punctul meu de vedere, nu este penalti. Arbitrul așa a decis, nu avem ce să facem. Eu sunt sigur că, dacă era terenul bun cum am început, echipa avea mult mai multă încredere. Sunt sigur că am și fi marcat. Echipei asta i-am zis: să aibă încredere, pentru că sunt jucători buni. Este un punct, mai sunt foarte multe meciuri de disputat și trebuie să acumulăm cât mai multe puncte“,

a mai spus Constantin Schumacher.

Te poate interesa şi: Hermannstadt – FC Argeş 1-1. Un punct a rămas în zăpadă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *