Formaţiile AFC Hermannstadt şi FC Argeş se întâlnesc astăzi, de la ora 14.30, pe stadionul „Municipal“ din Sibiu. Partida contează pentru etapa a 24-a din Superligă.

CCA l-a desemnat pe Andrei Antonie (Bucureşti) să împartă dreptatea la acest joc. Asistenţii săi vor fi Ciprian Danşa (Satu Mare) şi Marius Marchidanu (Brăila). Al patrulea oficial va fi Viorel Flueran (Craiova).

VAR-ul va fi asigurat de Ionuţ Coza (Cernica) şi Alexandru Vodă (Alba Iulia).

Observator pentru arbitraj a fost numit Teodora Albon (Cluj). LPF l-a indicat supervizor pe Claudiu Boaru (Mediaş).

Statistica este de partea sibienilor

Cele două formaţii s-au mai întâlnit de patru ori în principala competiţie internă. De trei ori s-au impus sibienii, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

Prima confruntare a avut loc pe 16 decembrie 2020: FC Argeş – AFC Hermannstadt 2-2. Marcatori au fost Cephas Malele (dublă), respectiv Răzvan Dâlbea şi Bright Addae.

Cele mai multe goluri s-au marcat pe 3 aprilie 2021: AFC Hermannstadt – FC Argeş 4-1.

Cea mai recentă dispută directă din Superliga României a avut loc pe 5 septembrie 2022. FC Argeş – FC Hermannstadt 0-1, golul înscris de Daniel Paraschiv.

Marius Măldărăşanu vs Marius Croitoru: duel în premieră.

Marius Croitoru vs FC Hermannstadt: 4 jocuri în campionat – 3 victorii – o înfrângere.

Mediile de vârstă:
FC Hermannstadt – 25 ani şi 7 luni.
FC Argeş – 25 ani şi o lună.

Poţi urmări meciul în format video AICI.

Măldărăşanu: „Avem nevoie de puncte!“

Antrenorul formaţiei AFC Hermannstadt, Marius Măldărăşanu, ştie că FC Argeş vine la Sibiu să-şi vândă scump pielea. El crede însă că echipa sa va şti să speculeze punctele nevralgice şi să-şi treacă în cont victoria.

Va fi un meci dificil, între două echipe care suferă în acest început de an. Noi venim după două înfrângeri, dar jocul ne dă speranţe. Argeşul a contorizat un punct, în primul meci, contra Chindiei. Este o echipă dificilă, care a schimbat poate cel mai mult la nivel de lot în această pauză. Putem spune că pot suferi la nivel de omogenitate. Este o echipă care începe să construiască cu minge de jos. Încearcă să atragă adversarul într-o capcană, să devină o echipă ‘lungă’ pentru a crea spaţii pentru Garita, atacantul lor cu o viteză foarte bună. Aici trebuie să fim foarte atenţi. E clar că va fi un meci greu, cum sunt toate de altfel.
Avem nevoie de puncte! Şi dacă nu exista acea depunctare ne doream la fel, pentru că vrem să fim cât mai sus. Vom vedea pe teren ce vom reuşi. Vor lipsi Stoica şi Baba. Antoche va fi în lot, dar nu este 100%“
,

a declarat Marius Măldărăşanu.

Schumacher: „ Vrem să schimbăm faţa echipei noastre“

De partea cealaltă a baricadei, principalul din actele lui FC Argeş, Constantin Schumacher, a precizat că „vulturii“ s-au pregătit bine în ultima săptămână şi aşteaptă cu optimism roadele muncii.

Ne aşteptăm la un meci greu. Vrem să schimbăm faţa echipei noastre. Vom face tot posibilul şi asta am antrenat în această săptămână. Ştiu că pare un clişeu, dar se întâmplă ca în momentul ăsta echipa să nu treacă printr-o perioadă bună, dar cum ne-am pregătit sperăm să trecem peste această pasă proastă. Mai sunt încă şapte etape din acest miniretur de campionat. Sperăm să acumulăm cât mai multe puncte, chiar dacă urmează nişte meciuri foarte grele, cu echipe care sunt deja în play-off, majoritatea din ele. Trebuie să lăsăm capul jos şi să arătăm că FC Argeş merită să fie mult mai bine. Cu susţinerea suporterilor şi a celor care ne sunt aproape sper să scoatem echipa din impas“,

a spus Constantin Schumacher.

Citeşte şi: Chipciu: „O să-i visez pe Bauza și Bahassa în seara asta“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *