Accident rutier grav petrecut sâmbătă în localitatea Vârţ, de lângă Rovinari (Gorj). Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Se pare că autoturismul în care se aflau cele patru persoane a ieșit de pe șosea, a izbit gardul unei case și a ajuns într-o curte.

ISU Gorj a intervenit pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Vârț, oraș Rovinari. În urma acestuia au rezultat 4 victime, dintre care una încarcerată și inconștientă. La fața locului s-au deplasat echipajele de pompieri din cadrul ISU Gorj cu două autospeciale cu modul de descarcerare și doua ambulanțe SMURD, precum și două ambulanțe SAJ GORJ. Persoana încarcerată a fost extrasă din autoturism. I-au fost aplicate primele îngrijiri medicale la fața locului, a devenit conștientă, ulterior fiind transportată la spital.
La fața locului, celalalte victime ale accidentului au fost evaluate medical de către echipajele specializate, ulterior fiind transportate la spital de către ambulanțele SMURD și SAJ GORJ“
,

conform ISU Gorj.

Citeşte şi: Şi nemţii fac prostii la băutură!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *