Chindia Târgovişte şi UTA Arad se întâlnesc astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul „Ilie Oană“, în prima dispută a etapei 24 din Superligă.

Confruntarea, care anunţă o nouă luptă pe terenul greu din Ploieşti, va fi arbitrată de Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti). Acesta va fi asistat de la margine de asistenţii Bogdan Gheorghe (Bucureşti) şi Stelian Slabu (Braşov). Cel de-al patrulea oficial va fi Szabolcs Kovacs (Carei).

Arbitru VAR a fost desemnat Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe), în timp ce asistent VAR va fi Andrei Moroiță (Ploieşti).

CCA l-a desemnat observator pe Liviu Ciubotariu (Galaţi).
LPF l-a numit supervizor pe Paul Cazan (Bucureşti).

Jocul poate fi văzut video AICI!

Chindia, start bun de miniretur

Gazda meciului de astăzi de pe stadionul „Ilie Oană“ a avut un început de an bun, în care a contabilizat 4 puncte în clasament. A făcut 1-1 cu FC Argeş şi 2-1 cu Petrolul, ambele la Ploieşti.

De partea cealaltă, UTA Arad nu are reușite anul în curs și nu se complace deloc cu ideea și cu locul ocupat în clasament, astfel că atacă cele trei puncte cu aplomb.

Statistica, de partea dâmbovițenilor

Chindia şi UTA s-au mai întâlnit de șapte ori în principala competiţie internă. De trei ori s-au impus târgoviştenii, de două ori au câştigat arădenii, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

Prima confruntare a avut loc pe 24 octombrie 2020, UTA Arad – Chindia Târgovişte 1-0, gol înscris de Denis Rusu (întâia victorie într-un meci oficial pe noua arenă Francisc Neuman).

Cea mai mare diferenţă de scor: 1 noiembrie 2021, UTA – Chindia 0-2.

Cea mai recentă dispută directă din Superliga României: 3 septembrie 2022, UTA – Chindia 1-1, marcatori Alexandru Benga, respectiv Rassambek Akhmatov.

Anton Petrea vs Laszlo Balint: 3 jocuri în campionat – 3 victorii Petrea.

Mediile de vârstă

Chindia Târgovişte – 24 ani şi 6 luni.

UTA Arad – 25 ani şi 5 luni.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *