Foto: Facebook Chindia

Chindia Târgovişte continuă să strângă puncte importante pentru un play-out mai liniştit. Ultima „victimă“ a fost UTA Arad! Elevii lui Toni Petrea s-au impus cu 2-1, vineri seară, în meciul care a deschis etapa a 24-a din Superligă.

Dâmboviţenii au deschis scorul rapid, în minutul 9, când Neguţ i-a dat o pasă excelentă lui Godberg Cooper.

În minutul 26, Cooper a marcat din nou, dar reuşita a fost anulată pe motiv de offside, după semnalizarea directă a asistentului 2,

Arădenii au răspuns cu gol. A fost o acţiune pe stânga a lui Postolachi, urmată de o pasă în centrul careului, de unde Ubbink a reluat fără speranţe pentru Căbuz (’31).

Oaspeţii au fost la un pas de golul doi prin Paul Anton, car a nimerit butul din stânga al porţii, cu un şut din interiorul careului (’48).

Golul victoriei a fost marcat de Neguţ, care a pus latul de la 6 metri, după ce Iacob a respins în faţă un şut foarte bun, cu efect, expediat de Daniel Popa (’82).

Chindia Târgovişte:

Căbuz – Căpuşă, Corinus (’46, Obiang), Boldor, Ioniţă – Vorobjovas (’60, Akhmatov), Dulca – Neguţ, Popadiuc (’46, Dumitraşcu), D. Popa (’84, Buş) – Cooper (’87, C. Dinu). Antrenor: Toni Petrea.

UTA Arad:

Iacob – Erico, Benga, Hoxhallari – R. Benzar (’82, Vukcevic), Anton (’70, Bautista), Batha, Ubbink, R. Pop (’82, Marrone) – Gavrilă, Postolachi (’82, Willie), Milosevic (’70, Keşeru). Antrenor: Laszlo Balint.

Cartonaşe galbene: Neguţ ’90+1 / Bautista ’72.
Au arbitrat: Horia Mladinovici – Bogdan Gheorghe, Stelian Slabu; Szabolcs Kovacs.
VAR: Lucian Rusandu, Andrei Moroiţă.
Observatori: Liviu Ciubotariu (CCA), Paul Cazan (LPF).

În etapa viitoare, Chindia va juca la Sepsi Sf. Gheorghe (13 februarie, ora 17.00), iar UTA va primi vizita formaţiei FC Botoşani (11 februarie, ora 14.30).

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *