Chindia Târgovişte s-a impus cu 2-1 în această seară în faţa echipei UTA Arad şi bucuria din vestiar a fost mare.

Cu zâmbetul pe buze a fost şi antrenorul dâmboviţenilor, Toni Petrea, dar acesta a punctat că întreaga suflare trebuie să rămână cu picioarele pe pământ, pentru că misiunea nu este încă îndeplinită.

O victorie importantă, grea, cu un adversar bun. Cu o primă repriză echilibrată, cu ocazii de ambele părți. În a doua repriză am început mai în defensivă. Am făcut câteva schimbări care și-au făcut efectul, iar pe final a venit acel gol care a dus cele trei puncte.
Neguț, nici nu știam dacă poate să joace. Acuzase o problemă. Mă bucură că a reușit să ducă 90 de minute la capăt. Sunt bucuros că a reușit să reziste. Plus că a adus o victorie importantă echipei noastre.
Știm ce calități are Cooper, mizăm pe ele. Știam că pe un teren greu, este puternic și poate proteja mingea, la devieri pentru colegii din linia a doua. Mă bucură faptul că a reușit să marcheze. A mai avut un gol, anulat pentru ofsaid. Nu vreau să comentez dacă a fost sau nu. Nu îmi place să vorbesc despre arbitraj.

a declarat Toni Petrea, la Digi.

Eu vreau să fim realiști pentru că o victorie sau o înfrângere te poate urca sau coborî. Nu suntem 100% convinși că am scăpat de retrogradare, pentru că mai sunt multe meciuri de disputat“,

a subliniat Toni Petrea.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *