Un taximetrist din Bistrița a spart zeci de sticle cu alcool dintr-un magazin de băuturi. Supărat foc a încercat să dea și foc tejghelei!

Taximetristul, un client fidel al magazinului, s-a luat la ceartă cu vânzătoarele, apoi a trântit intenționat pe jos o sticlă cu băutură scumpă, informează Bistrițeanul. S-a agitat minute bune prin printre rafturi și a mai făcut țăndări zeci de sticle. La un momnt dat și-a aprins țigara și a dat târcoale casei de marcat. A aruncat țigara după vânzătoare, apoi a turnat alcool pe tejghea și a încercat să-l aprindă.

Destinație neaștetată pentru taximetristul recalcitrant

Așa cum era de așteptat, vânzătoarele au apăsat butonul de panică, iar echipajele firmei private de intervenție au ajuns la cinci minute de la apel, alături de cele ale poliției.

Bărbatul a fost încătușat și testat pentru consumul de alcool sau droguri. Testele au ieșit negative, motiv pentru care a fost dus la UPU pentru prelevare de probe biologice. Se pare că taximetristul a ajuns, în cele din urmă, la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență.

Personalul magazinului nu-și explică ce s-a întâmplat.

Taximetristul venea des la magazin pentru a face cumpărături. În ultima perioadă, conform mărturiilor vânzătoarelor, acesta părea mai abătut și chiar slăbise.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *