Universitatea Craiova a susţinut astăzi un joc amical în compania divizionarei secunde CSM Slatina. Asta din dorinţa de a le da minute pentru acomodare noilor veniţi la echipă, dar şi jucătorilor care au evoluat mai puţin în ultima perioadă.

Jocul de verificare a fost susţinut în cantonamentul „Ilie Balaci“ din Lunca Jiului, iar Universitatea Craiova s-a impus categoric, cu 5-0.

De menţionat faptul că formaţia CSM Slatina s-a aflat la primul test de după cantonamentul de la Cheile Grădiştei.

Au marcat: Markovic (‘3, ’21), Cîmpanu (’36), Mateiu (’40) şi Koljic (’45).

Tehnicianul Ştiinei, Eugen Neagoe, a început meciul cu Laurenţiu Popescu – Papp, Zajkov, Badelj, Ndong – Mateiu, Crețu, Danciu – Roguljic, Cîmpanu, Markovic. pe parcurs a mai apelat la: Lazar – Hanca, Tomasec, Sala, Koljic, Mitrea și Vînă.

La acest joc a participat şi Nicuşor Bancu împreună cu fiul său. CSM Slatina este echipa de la care s-a lansat în fotbalul mare. Căpitanul Craiovei, aflat în recuperare medicală, s-a întreţinut echipe bune cu fostul său antrenor, Dan Oprescu.

Pentru Universitatea Craiova urmează meciul cu Farul, de la Ovidiu-Constanţa. Acesta este programat luni, 6 februarie, de la ora 20.00, şi va „închide“ etapa 24 din Superligă.

De partea cealaltă, CSM Slatina va mai susţine partide amicale în compania următoarelor echipe: CSM Cetate Turnu Măgurele (4 februarie, acasă), Sporting Roşiori (8 februarie, acasă), Progresul Spartac (11 februarie, deplasare), CSA Steaua (15 februarie, locul disputării nu este stabilit) şi CSC Şelimbăr (18 februarie, acasă).

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *