Doi tineri de 17 şi 22 de ani au evadat, în această seară, din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

În această seară, 2 februarie, ora 18.30, doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 22 de ani, au evadat din arestul IPJ Vrancea. Palade George, de 22 de ani, domiciliat în Panciu, era îmbrăcat cu pantalon gri de trening, geacă de fâş inscripţionată Hugo Boss. Zaharia Aurel, de 17 ani, domiciliat în comuna Năruja, era îmbrăcat cu trening de culoare neagră, cu glugă“,

a precizat IPJ Vrancea.

Poliţiştii vrânceni au demarat căutările pe raza întregului judeţ. Au fost organizate echipe de căutare, în vederea depistării cât mai rapide a acestora. Persoanele care pot să ofere informaţii care să conducă la depistarea celor doi fugari sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

UPDATE: Cei doi fugari au fost prinși în Focșani

Cei doi tineri care au evadat joi seara din arestul Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Vrancea au fost prinși. Polițiștii i-au identificat și i-au reținut în zona Pieței Moldovei din Focșani, informează Actualitatea Vrânceană.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *