Ovidiu Sabău, antrenorul formaţiei Universitatea Cluj, a prefaţat partida cu FCU Craiova, programată vineri, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, din cadrul etapei a 24-a din Superligă.

E primul joc din deplasare şi aştept să vedem cum îl abordăm. Sunt curios cum vom juca pe un teren foarte bun. Ne-am pregătit bine în această săptămână. În primele două jocuri echipa a arătat şi calitate, şi caracter. Am jucat de la egal la egal cu două echipe bune ale campionatului. Preocuparea mea din acest moment este să-i conving că trebuie să avem continuitate, aceeaşi stare de spirit, aceeaşi concentrare. Trebuie să facem cu toţii un efort foarte mare şi să câştigăm cel puţin un punct la Craiova. Arată foarte bine în momentul de faţă FCU, atacă, este o echipă tehnică… Să vedem cine va reuşi să ajungă la o formă foarte bună la ora meciului. Sper să găsesc soluţiile cele mai bune şi să fiu inspirat atunci când fac schimbările“,

a declarat „Moţul“.

Ovidiu Sabău a anunţat că echipa va juca viitoarele partide din acest sezon la Mediaş, până când gazonul de pe „Cluj Arena“ îşi va reveni.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *