Conducerea clubului FCU Craiova 1948 a anunţat, astăzi, printr-un comunicat, că spectatorii nu vor mai avea acces la meciurile echipei lui Adrian Mititelu pe teren propriu, pe o perioadă nedeterminată!

Decizia conducerii clubului FCU vine în urma suspendării definitive a partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Aceasta a avut loc duminică. Decizia a fost cauzată de scandările suporterilor celor două echipe. Totodată, echipa lui Mititelu precizează că va solicita FRF şi autorităţilor statului adoptarea unei legislaţii care să prevină astfel de manifestări.

Comunicat FCU Craiova:

Având în vedere evenimentele din ultima perioadă, prin care unii dintre membrii galeriei s-au dedat la acte huliganice contrare legii şi regulamentelor FRF, prin care s-au creat prejudicii uriaşe pentru club şi luând în calcul ameninţările directe cu privire la producerea unor alte evenimente care să conducă la pagube pentru club, am luat următoarele hotărâri:
1) Desfăşurarea meciurilor pe teren propriu, fără spectatori, pe o perioadă nedeterminată;
2) Efectuarea de demersuri către FRF şi autorităţile statului în vederea adoptării de urgenţă a unei legislaţii care să prevină aceste manifestări;
3) Clubul va comunica procedura prin care cei care au achiziţionat abonamente vor putea să primească contravaloarea acestuia.
Clubul îşi exprimă regretul profund faţă de suporterii loiali ai clubului, în special faţă de abonaţi sau de cei de bună-credinţă, care nu au nicio vină şi care suportă consecinţele“
,

au transmis reprezentanţii echipei FCU Craiova pe pagina oficială de Facebook.

Verdictul Comisiei de Disciplină va aduce şi el închiderea porţilor

Meciul dintre Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi FCU 1948, din etapa a 23-a a Superligii, a fost suspendat definitiv, duminică, în minutul 26, la scorul de 0-0, din cauza scandărilor suporterilor celor două echipe.

Reamintim că arbitrul Andrei Chivulete a trimis în primă fază cele două echipe la vestiare. Asta din cauza scandărilor xenofobe şi rasiste ale galeriilor celor două formaţii. După o întrerupere de zece minute, jucătorii au revenit pe teren şi jocul a fost reluat. După doar câteva zeci de secunde arbitrul a suspendat definitiv meciul, din cauza noilor scandări ale suporterilor.

O decizie în privinţa acestui meci va fi luată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *