Victor Piţurcă, fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României, fost reţinut, astăzi, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, informează Agerpres. Satana este anchetat într-un dosar privind achiziţia de produse medicale în pandemie!

Conform surselor judiciare, până la această oră Victor Pițurcă ar fi fost reținut în dosarul măștilor neconforme livrate în spitalele MAPN. În legătură cu acest dosar a mai fost reţinut şi directorul general al Romarm, Gabriel Ţuţu.

Victor Piţurcă a fost audiat în această dimineaţă de către procurorii DNA în cadrul unei anchete care vizează achiziţia de măşti în timpul pandemiei. După audieri, procurorii au dispus reţinerea fostului selecţioner!

Libertatea a scris în februarie 2022 că PAV Green Energy, firma lui Alexandru Pițurcă, fiul fostului antrenor, a fost implicată într-o afacere cu măști neconforme.

Ministerul Apărării ar fi încheiat contractul cu Helios Dentserv, dar 98% din bani ar fi mers către PAV Green Energy, firma lui Piţurcă jr.

Astfel, 100.000 de măşti FFP3 din acest contract ar fi fost distribuite în unităţile sanitare ale MApN. După patru luni s-a descoperit că ele erau neconforme! MApN a dat în judecată Helios Dentserv, cerându-şi banii înapoi, dar ulterior părţile s-au împăcat, conform Libertatea.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *