Pompierii militari au salvat, astăzi, un şofer care s-a răsturnat cu TIR-ul pe care-l conducea, rămânând blocat în cabină.

Accidentul s-a petrecut pe DN 17, pe raza localităţii Valea Putnei. Şoferul a rămas încarcerat în cabina camionului răsturnat în albia pârâului Putna, informează Agerpres.

Potrivit ISU Suceava, salvatorii au acţionat contracronometru pentru a-l extrage din cabină pe şofer. Acesta rămăsese încarcerat şi risca să intre în şoc hipotermic din cauza apei care pătrunsese în cabină.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că şoferul extras a fost conştient şi cooperant. El a fost predat echipajelor de la ambulanţă, care i-au acordat primul ajutor medical.

Datorită intervenţiei susţinute a echipajului de descarcerare, victima a fost extrasă la timp şi predată cadrelor medicale aflate la faţa locului“,

a spus Găleată.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale pentru descarcerare. Au primit sprijinul a două ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *