O femeie a cerut ordin de restricție pentru a scăpa de propria noră! Cazul mai puțin obișnuit vine din județul Alba.

Sătulă de scandalurile zilnice, soacra a cerut ordin de protecție pentru ca soția fiului să mențină cât mai mult distanța față de ea, potrivit stirileprotv.ro.

Femeia de 67 de ani a explicat că „povestea“ a început la scurt timp după ce fiul ei s-a căsătorit și i-a adus nora în casă. Ea le-a povestit judecătorilor că, de la câteva schimburi de replici mai tăioase, a ajuns să fie amenințată în propria locuință. Recent, nora ar fi sărit și la bătaie într-un conflict izbucnit din senin, iar asta a determinat-o să ceară ajutor.

Magistrații au trimis-o pe noră în chirie

Politiștii din localitate au deschis un dosar penal la solicitările soacrei. Acuzațiile sunt clar: violență în familie și amenințare! Femeia a cerut, apoi, și un ordin de protecție în instanță. A motivat că nu se mai simte în siguranță în casa ei. Aceasta și-a justificat cererea prin faptul că nora ar consuma și alcool, iar atunci ar deveni violentă.

După ce au analizat probele, magistrații au decis ca nora să părăsească gospodăria soacrei. Nora nu are voie să se apropie la mai puțin de 50 de metri de locuința acesteia, timp de o lună. Măsura se poate prelungi.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *