Universitatea Craiova s-a impus cu 2-0 în meciul de sâmbătă seară, de pe „Ion Oblemenco“, în fața echipei AFC Hermannstad. A făcut-o grație căpitanului său!

Andrei Ivan a reușit ambele goluri, ambele frumoase. La finalul întâlnirii s-a declarat mulțumit că a reușit să contribuie la câștigarea celor trei puncte atât de importante.

Din septembrie n-am mai marcat, dar nici nu am mai jucat, pentru că am fost accidentat. În decembrie am jucat doar două meciuri, cu Chindia și Mioveni. În rest, am intrat pe parcurs și nu am reușit să marchez. Sunt bucuros că am luat cele trei puncte, că am marcat pentru echipă și cam atât. Ambele goluri mi-au plăcut, nu este vreunul favorit. Le-am dedicat soției și micuței mele, pentru că astăzi (sâmbătă – n.r.) m-au susținut din tribună.
Mă ajută din punct de vedere moral această dublă, pentru că eram puțin căzut. Nu mai marcasem, nu-mi ieșise mai nimic și contează mult că am marcat și că am luat cele trei puncte.
Am renunțat la tumbe, pentru că am avut niște probleme cu glezna stângă și mi-am propus să nu mai fac“,

a declarat Andrei Ivan.

Andrei Ivan: „Trebuie să ne batem la podium “

Căpitanul Universității Craiova a vorbit și despre aportului antrenorului Eugen Neagoe de la marginea terenului.

A contat foarte mult că l-am avut pe Mister pe bancă astăzi, pentru că știe să vorbească cu noi. La Botoșani s-a văzut și pe tabelă că Mister a fost în tribună și nu a putut să ne ajute de acolo. Astăzi a fost pe bancă și a știut să ne motiveze“.

Cât despre viitoarele întâlniri ale Științei, Farul (deplasare), CFR Cluj (acasă) și FCSB (deplasare), atacantul a spus:

Vine o serie de meciuri grele, dar nu este infernală. Întâlnim trei echipe care sunt pe podium și sperăm să facem meciuri bune și să luăm puncte. Fiecare punct contează pentru noi și trebuie să ne batem la podium“.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *