Eşecul din meciul cu Rapid l-a determinat pe antrenorul echipei Sepsi Sf. Gheorghe, Cristiano Bergodi, să sune adunarea şi trezirea. Covăsnenii o întâlnesc duminică, de la ora 16.00, în etapa 23 din Superliga, pe FCU Craiova şi nu concep ratarea celor trei puncte.

Ne aşteaptă un meci foarte greu. Întâlnim o echipă a Craiovei bună. A venit un antrenor italian, Nicolo Napoli, pe care-l cunosc foarte bine. FCU este o echipă compactă, solidă, cu jucători cum numai un antrenor italian ştie să-i aşeze pe teren.
Noi avem aşteptări că vom câştiga acest meci, dar nu va fi uşor. Spun asta pentru că echipa adversă este bună pe contraatac, joacă bine şi combinativ şi are în faţă jucători tehnici şi cu viteză. Trebuie să avem grijă de ei! Dar are şi minusuri, pe care încercăm să le speculăm.
Sper că băieţii au înţeles lecţia din meciul pierdut cu Rapid şi vom reveni la jocul nostru obişnuit şi la soliditatea pe care am demonstrat-o de atâtea ori“,

a declarat Cristiano Bergodi, într-un interviu acordat paginii oficiale de Facebook a clubului Sepsi.

Cristiano Bergodi nu se teme de vremea de afară

Sunt sigur că băieţii vor fi conectaţi la meci pentru toate cele 90 şi ceva de minute. S-au antrenat foarte bine în această săptămână şi sperăm să fie bine. Prin atitudine, concentrare şi determinare poţi să faci un rezultat bun în acest meci.
Noi suntem obişnuiţi cu frigul de acum. Oricum nu trebuie să fie un alibi pentru un rezultat negativ. E normal ca vremea să te afecteze un pic, dar terenul este foarte bun, ca de obicei“,

a completat tehnicianul italian al echipei Sepsi.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *