Cu imaginea „șifonată“ după eșecul de la FC Botoșani, Universitatea Craiova încearcă să îndrepte lucrurile împotriva echipei AFC Hermannstadt. Disputa este programată sâmbătă, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, și contează pentru etapa 23 a Superligii.

Întâlnirea din Bănie a fost prefațată de Ionuț Stancu, antrenorul secund al Științei. Acesta a subliniat că întreaga echipă este concentrată asupra meciului și nu are decât varianta victoriei.

Ne așteaptă un meci dificil. Ambele echipe vin după două rezultate nefavorabile. Noi avem datoria morală față de tot ceea ce îneamnă clubul Universitatea Craiova, față de suporterii noștri și față de toți oamenii care sunt alături de noi. Trebuie să reușim să câștigăm acest meci. Avem avantajul că jucăm acasă, alături de oamenii care ne susțin și avem obligativitatea să câștigăm“,

a declarat Ionuț Stancu.

I-a periat pe ardeleni și susține că „leii“ sunt pregătiți

Hermannstadt este o echipă foarte bine organizată, bine antrenată. A reușit foarte ușor să schimbe sistemele de joc de la un meci, la celălalt, și a pus în general probleme adversarilor. Noi suntem conștienți că întâlnim un dversar dificil și facem tot ceea ce depinde de noi să reușim să câștigăm.
De obicei, după rezultate nefavorabile, concentrarea crește. Ei sunt pozitivi în momentul acesta și vom face tot ceea ce depinde de noi ca la ora meciului echipa să fie în cea mai bună formă. În principiu, foarte multe lucruri depind de ei (de jucători – n.r.), de atitudinea lor, de modul în care gestionăm împreună situațiile. Toate aceste lucruri, cumulte, trebuie să ne ducă la victorie.
Din punct de vedere medical nu există probleme. Din punct de vedere mental suntem foarte bine și suntem încrezători că vom reuși să câștigăm cele trei puncte
“,

a completat oficialul Universității Craiova.

Vladimir Screciu: „Avem nevoie de suporteri“

Din vestiarul Științei a vorbit despre acest meci Vladimir Screciu. Acesta a făcut apel către publicul craiovean să vină în număr mare și să-i susțină pe alb-albaștri.

O să fie un meci interesant, în care o să avem nevoie de public să fie alături de noi. Avem nevoie de cele trei puncte, atât de importante pentru noi. Săptămâna de pregătire a decurs foarte bine. Au fost antrenamente intenseși așteptăm să arătăm mâine pe teren“,

a comentat căpitanul naționalei de tineret.

Vladimir Screciu a vorbit și despre noii sosiți la Universitatea Craiova:

I-am primit cu brațele deschise. Majoritatea le-am explicat ce înseamnă să joci pentru Universitatea Craiova. Cred că și-au dat seama foarte repede de acest lucru și așteptăm să fie alături de noi pe teren“.

Mihai Rotaru: „Nu ne gândim la titlu, dar rămânem cu ochii pe podium“

În tot acest timp, finanțatorul echipei Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a transmis că obiectivul formației din Bănie este un loc pe podium.

Nu am spus niciodată că obiectivul este să fim în play-off. Play-off-ul este de la sine înțeles pentru Universitatea Craiova. Nu ne gândim la titlu, dar rămânem în continuare cu ochii pe podium. CFR Cluj are 20 de milioane buget, noi avem 11,5 milioane, e diferență foarte mare. S-a și văzut în ultimii ani, CFR a luat campionate. Este un raport proporțional cu sumele investite an de an. Noi nu ne permitem să avem un buget de 20 de milioane de euro. Cel puțin astăzi este exclus așa ceva! Dar suntem al doilea sau al treilea buget din România, alături de FCSB. Pretenția noastră este să ne batem la primele trei locuri“,

a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Dacă ţi-a plăcut, abonează-te la ştirile NewsRo.eu printr-un LIKE dat paginii de FACEBOOK!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *