Celebra Paris Hilton (41 de ani) și soțul ei, Carter Reum, au devenit părinți. Ei și-au întâmpinat recent primul copil, un fiu făcut prin surogat. Hilton și Reum, un om de afaceri din Chicago, s-au căsătorit în noiembrie 2021, după o relație de doi ani de zile.

A fost mereu visul meu să devin o mamă. Sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit unul pe celălalt… Suntem atât de entuziasmați să ne întemeiem familia împreună și inimile noastre explodează cu dragoste pentru băiețelul nostru“,

a declarat Paris Hilton, pentru revista People, citată de Hotnews.

În pandemie s-a întâmplat fertilizarea in vitro

Vestea vine după ce într-un interviu acordat în luna decembrie tot jurnaliștilor de la People Hilton a discutat despre planurile cuplului de a face un copil. Afirma că ea și Reum au început procesul de fertilizare in vitro (FIV) în vârful pandemiei de COVID-19.

Am știut că vrem să întemeiem o familie și m-am gândit ‘Acesta este momentul perfect. În mod obișnuit sunt într-un avion 250 de zile dintr-un an, așa că hai să pregătim toate ovulele astea’“,

a spus ea luna trecută.

Mesaj discret pe Twitter

Hilton a distribuit o primă fotografie cu ea în ipostaza de părinte, fără a oferi însă informații despre mama surogat la care a apelat cuplul.

„Deja ești iubit dincolo de cuvinte“, a scris aceasta alături de fotografia pe care a distribuit-o pe paginile sale de pe rețelele de socializare.

Revista Forbes estima la sfârșitul anului trecut averea personală a lui Paris Hilton la 300 de milioane de dolari.

Te poate interesa și: Ana Dumbravă, cea mai bună jucătoare de Counter Strike din lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *