După începutul slab de an, materializat prin înfrângerea suferită la Mioveni, scor 0-1, antrenorul Petrolului Ploieşti, Nae Constantin, a decis să susţină un amical cu divizionara secundă Metaloglobus Bucureşti, ca să mai regleze deficienţele observate.

Susţinut astăzi, la Ariceștii Rahtivani, jocul-şcoală cu echipa de pe locul 16 din Liga 2 s-a încheiat nedecis, scor 2-2 (1-1). Golurile „lupilor galbeni“ au fost marcate de Mario Bratu (’37) și Lucian Dumitriu (’62). Metaloglobus a replicat prin Milos Zukanovic (‘1) și Lucian Cazan (’88), informează site-ul oficial al Petrolului.

Nae Constantin a început meciul cu următorul unsprezece: Moroz – Doua, Pashov, Olaru, Velisar – Seto, Jair – Bratu, Ioniță, Tucaliuc – Bucur. După pauză a mai apelat la: Leitner – Borța, Achim, Meijers, Țicu – Purtic, Dumitriu – Moldoveanu, Budescu, Grozav – Irobiso.

Pentru Petrolul Ploieşti urmează un meci împotriva formaţiei Chindia Târgovişte, „chiriaşa“ a stadionului „Ilie Oană“. Disputa cu dâmboviţenii va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, şi va conta pentru etapa 23 din Superliga.

Hai PA, Ivanovski!

De menţionat faptul că Petrolul Ploieşti a ajuns la un acord privind încheierea colaborării cu Mirko Ivanovski. Atacantul macedonean, venit de la Dinamo, a evoluat în prima parte a sezonului la Petrolul, dar fără reuşite notabile în cele 14 apariții în tricoul prahovenilor.

Te poate interesa şi: Basilio Ndong: „Acest club este cel mai bun din România. Avem condiţii superbe!“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *