Conducerea clubului AFC Hermannstadt a anunţat astăzi că l-a cooptat pe Dani Coman. Acesta s-a întors la clubul ardelean în postul de preşedinte executiv.

Bine aţi (re)venit, domnule preşedinte! Dani Coman, preşedintele executiv AFC Hermannstadt, este #oficial unul dintre noi! Acest om & profesionist nu mai are nevoie de nici o prezentare. Putem spune că a înfăptuit foarte mult bine pentru fotbalul sibian. Mai putem completa că astăzi suntem fericiţi! Sibiul are fotbal şi are iar un conducător pe măsură!“,

a anunţat AFC Hermannstadt.

Dani Coman (43 de ani) a plecat de la AFC Hermannstadt în luna august a anului trecut în urma problemelor financiare cu care se confrunta echipa. Interesant este că nici acum clubul sibian nu stă extraordinar la capitolul financiar.

Ionuț Năstăsie, pus pe liber!

Tot astăzi, AFC Hermannstadt şi mijlocaşul Ionuţ Năstăsie au reziliat contractul în condiții amiabile. Fotbalistul craiovean de 31 de ani „a bifat 14 apariții pentru echipa noastră, oferind o pasă de gol în meciul câștigat în deplasare cu UTA Arad (1-2)“.

AFC Hermannstadt, echipă pregătită de Marius Măldărăşanu, ocupă locul 9 în clasamentul Superligii. Reamintim că gruparea sibiană a fost sancţionată cu deducerea a 9 puncte, conform hotărârii Comisiei pentru Acordarea Licenţei Cluburilor la mijlocul lunii decembrie 2022.

Te poate interesa şi: Avem nominalizările la Premiile Oscar 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *