CS Rapid Bucureşti a anunţat că handbalista spaniolă Lara Gonzalez Ortega va juca din vară la campioana României, informează pagina de Facebook a clubului giuleştean.

Iberica este o jucătoare de certă valoare. Are 129 de selecţii la echipa naţională, pentru care a marcat 130 de goluri. A câştigat argintul la EURO 2014 şi la Campionatul Mondial din 2019, lucruri care vorbesc de la sine.

Lara Gonzalez joacă pe postul de inter stânga, iar în prezent evoluează la Paris 92. În cariera sa a mai jucat la CB Elche, Handball Metz, Siofok KC, Esbjerg şi ESBF Besancon.

Palmaresul său la nivel de club cuprinde Cupa Danemarcei (2017), două titluri de campioană a Franţei (2013, 2014), două Cupe ale Franţei (2013, 2015) şi o finală în Cupa EHF (2013).

Acesta este al doilea transfer perfectat de CS Rapid pentru sezonul viitor. În primă fază clubul a anunţat-o pe franţuzoaica Laura Kanor (extremă stânga).

CS Rapid, antrenată de spaniolul Carlos Viver, are în prezent cinci spaniole în lot: Marta Lopez, Alicia Fernandez, Ainhoa Hernandez, Jennifer Gutierrez (care va pleca la vară la CSM Bucureşti) şi Irene Espinola.

Te poate interesa şi: Ana Dumbravă, cea mai bună jucătoare de Counter Strike din lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *