Chindia Târgoviște a contabilizat un singur punct în partida de luni, de la Ploiești, cu FC Argeș, cu toate că a controlat ostilitățile. Dâmbovițenii au avut 30 de ocazii de poartă, în timp ce piteștenii și-au trecut în cont doar 6.

Antrenorul Chindiei, Toni Petrea, s-a arătat dezamăgit pentru ratarea victorie, dar a apreciat presatația elevilor săi.

E normal să fim supăraţi după un meci pe care l-am controlat total. A fost o primă repriză în care, dacă aveam 2-0 sau 3-0, nu cred că s-ar fi supărat nimeni. Am crezut că s-a terminat luna cadourilor… Dar în repriza a doua, am mai făcut un cadou adversarilor, ca şi cu Craiova. Se întâmplă, lipsă de comunicare, lipsă de concentrare sau superficialitate.
Important e să revenim cât mai repede, pentru că ne distanţăm de grupul de echipe care sunt în faţă. Îmbucurător este jocul, atitudinea şi îi felicit pe jucători, nu am ce să le reproşez, am creat o sumedenie de ocazii. Am suferit la finalizare, poate trebuie să mai lucrăm la asta, pentru că am pus accent pe alte aspecte“
,

a declarat Toni Petrea.

„Trebuie să facem puncte!“

Tehnicianul spera ca echipa sa să strângă cât mai multe puncte până la finalul campionatului regular, pentru ca misiunea din play-out să fie mai ușoară.

Eram în urmă rău, dar laudele lor sunt trecătoare. E normală această tactică de adormire când joci cu o echipă. E greu să vii de pe ultimul loc, am câştigat câteva, dar după aia nu am mai reuşit. Întâlnim acum echipe pe care, în proporţie de 90%, le vom întâlni şi în play-out și trebuie să facem puncte. Niciun joc nu este uşor, apar surprize. Va veni şi înjumătăţirea și o să vedem unde ne clasăm“,

a spus Toni Petrea.

Chindia Târgoviște ocupă locul 13 în Superligă, cu 22 de puncte, iar în runda viitoare va juca tot la Ploiești, dar ca oaspete, împotriva Petrolului. Meciul va avea loc sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 17.00, pe stadionul „Ilie Oană“.

Te poate interesa și: Se știu performerii etapei 22 din Superliga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *