Petrolul Ploiești și-a dezamăgit profund suporterii în prima etapă din 2023, cedând cu 1-0 în fața ultimei clasate: Mioveni! „Lupii galbeni“ au avut suficient timp să-și lingă rănile și acum pregătesc cu atenție următorul duel, cu Chindia, și victoria este obligatorie.

Nemulțumit de jocul cu „lanterna“, antrenorul Nae Constantin încearcă să mai regleze lucrurile într-un nou test, atipic am spune ținând cont că a început deja campionatul. Astfel, petroliștii vor întâlni miercuri, de la ora 12.00, la Ariceștii Rahtivani, pe divizionara secundă Metaloglobus București.

Sunt dezamăgit, pentru că așteptam altceva la cum ne-am pregătit în perioada de iarnă. S-a adeverit încă o dată că atunci când pui inimă poți să treci peste multe obstacole și să reușești să câștigi. Asta s-a întâmplat la Mioveni. Noi ne-am crezut învingători doar prezentându-ne… Nu ne-a fost de ajuns lecția din turul campionatului, când am ‘reușit’ să câștigăm un punct. Ne-a costat acest lucru. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le analizăm. O mare parte din vină o am și eu, pentru că nu am reușit să-i motivez suficient de bine“,

a comentat Nae Constantin.

Huja va absenta ceva mai mult timp

Din păcate pentru suflarea petrolistă, s-a confirmat faptul că absența fundașului central Marian Huja va fi de lungă durată, după accidentarea suferită pe parcursul cantonamentului din Turcia.

Acuzând o afecțiune la genunchiul piciorului stâng, Huja a plecat în Portugalia, pentru tratament și, posibil, o intervenție chirurgicală, sperându-se ca recuperarea să decurgă bine și revenirea pe gazon să se producă, totuși, cât mai curând posibil. Multă sănătate, Marian!“,

se precizează pe site-ul oficial al Petrolului.

Petrolul Ploiești ocupă locul 7, cu 30 de puncte. În runda 23, gruparea prahoveană va împotriva Chindiei Târgoviște, meciul fiind programat sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul „Ilie Oană“.

Te poate interesa și: Chindia și CFR Cluj au bătut palma pentru Sergiu Buș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *