Farul Constanța a reușit să mai „miște“ ceva pe piața transferurilor și să o facă „afară“. Mai exact, Gică Hagi l-a vândut pe Alexi Pitu, cu 2 milioane de euro, la Girondins de Bordeaux.

Născut în Germania, la Karlsruhe, Alexi Pitu este un produs al Academiei „Gheorghe Hagi“. A debutat la seniori în 2018, la doar 16 ani! Atacantul a bifat 5 goluri în acest sezon din Superliga.

Am tratat cu Gică toată noaptea! Până la ora 04:00… O echipă care a avut probleme financiare, care a avut o gaură de 80-90 de milioane de euro. O echipă emblematică din fotbalul francez. Sunt acum pe locul doi, după Le Havre, şi încearcă să reintre în Ligue 1, unde le-a fost locul întotdeauna. Suma de transfer se învârte în jurul a 2 milioane de euro. O cifră rezonabilă pentru Gică Hagi. Acuma depinde de el (de Pitu – n.r.), dacă se va integra. Va fi un avantaj atât pentru echipa lui, cât şi pentru naţionala de tineret a României“,

a declarat Giovanni Becali, pentru Fanatik.

Noi l-am propus pe Pitu, mai ales că e machedon de-ai mei. I-am lăsat pe ai mei să facă actele. Cei de la Bordeaux se vor întoarce în noaptea asta, jucătorul pleacă mâine (miercuri – n.r.) cu Zoltan Iasko, cu cei de la firmă, cu tatăl său. Vor sta 4-5 zile acolo până când jucătorul va semna contractul“,

a adăugat Giovanni Becali.

Fotbaliștii pe care Gică Hagi i-a vândut în actualul sezon competițional:

Alexi Pitu – 2 milioane de euro, la Bordeaux; Eduard Rădăslăvescu – 850.000 de euro, la FCSB; Jefte – 300.000 de euro, la CFR Cluj; Bradley de Nooijer – 200.000 de euro, la ȚSKA Sofia; Andrei Ciobanu – 100.000 de euro, la Rapid.

Te poate interesa și: Poliția Română atenționează: a apărut o nouă păcăleală online!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *