Conducerea Universităţii Craiova este pe cale să realizeze cel de-al treilea transfer al iernii.

După aducerea lui Alexandru Işfan şi Gjoko Zaijkov, oltenii s-au înţeles cu un mijlocaş de bandă stângă, Basilio Ndong, din Guineea Ecuatorială. Acesta are 24 de ani şi a jucat ultima dată în Norvegia, la IK Start. Transferul i-ar fi scos din buzunar lui Mihai Rotaru 200.000 de euro! Oficializarea transferului se va face curând.

Basilio Ndong a mai jucat în Europa, la KVC Westerlo (Belgia) şi FC Shkupi (Macedonia de Nord). În acest sezon nu a evoluat nici măcar un meci la nivelul echipei de club, ci doar două pentru echipa naţională.

Raul Silva, amendat de patronul Mihai Rotaru

Între timp, după dezamăgirea de la Botoşani, Raul Silva s-a ales cu o amendă din partea conducerii Ştiinţei. Jucătorul brazilia, aflat pe banca de rezerve, a fost prins uitându-se în telefonul mobil în timpul meciului cu moldovenii.

Nu este comportament de profesionist! A pus o pată neagră pe clubul nostru, din toate punctele de vedere. Este amendat! A spus că a scos telefonul doar ca să se uite cât e ceasul. Nu avea voie, n-avea ce să caute telefonul la el în buzunar. Suntem foarte supărați din cauza acestei situații. Singura posibilă scuză este că el era accidentat și nu era pregătit să joace în acest meci, oricum. Era clar, erau zero șanse să joace, era doar la număr. Putem să spunem că era deconectat, dar trebuie să te bucuri și să suferi alături de coechipieri“,

a spus finanţatorul Mihai Rotaru, pentru Fanatik.

Te poate interesa şi: „Cofetarul“ cu canabis a fost reţinut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *