Bărbatul de 32 de ani, care ar fi oferit prăjituri cu canabis la o petrecere privată ce a avut loc în Râmnicu Vâlcea, în seara zilei de 21 ianuarie, a fost reţinut de procurorii DIICOT. Acesta este cercetat pentru infracţiunea de trafic de risc.

Bărbatul este bănuit că ar fi oferit la o petrecere privată, ce a avut loc sâmbătă la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, o prăjitură, la prepararea căreia ar fi folosit canabis. În urma acestei „reţete“, 15 dintre consumatorii de la petrecere au ajuns la spital.

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vâlcea şi procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vâlcea au efectuat duminică o percheziţie la locuinţa bărbatului.

Din cercetări a reieşit că, la data de 21 ianuarie 2023, bănuitul ar fi oferit, la o petrecere privată, o prăjitură la prepararea căreia ar fi folosit aproximativ 15 grame de canabis. În urma consumului, 15 dintre invitaţi ar fi acuzat stări de rău, palpitaţii şi atacuri de panică şi s-au prezentat la camera de gardă a Spitalului Judeţean Vâlcea. În urma percheziţiei efectuate la data de 22 ianuarie 2023, în locuinţa bărbatului au fost descoperite resturi de canabis şi un grinder“,

a precizat IPJ Vâlcea.

Bărbatul, cercetat pentru infracţiunea de trafic de droguri de risc, a fost reţinut duminică de procurorii DIICOT Vâlcea. El a fost prezentat astăzi Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Te poate interesa şi: Mama ei de băutură! Un şofer a intrat într-un grup de copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *