Formaţiile Chindia Târgovişte şi FC Argeş se întâlnesc astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploieşti, într-un meci din cadrul etapei a 22-a din Superligă.

Disputa va fi arbitrată de Andrei Florin Chivulete (Bucureşti). Acesta va fi ajutat de asistenţii Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava) şi Andrei Constantinescu (Bucureşti), respectiv rezerva Florin Andrei (Târgu Mureş).

Observator din partea CCA va fi Adrian Comănescu (Vâlcea). LPF l-a desemnat supervizor pe Eduard Alexandru (Ploieşti).

Date statistice:

16 octombrie 2022, Chindia – CS Mioveni 1-0: a fost ultima victorie reuşită de târgovişteni în campionat din postura de gazde. Au urmat trei remize şi o înfrângere (0-2 cu FCSB).

Doar un succes au reşit piteştenii în precedentele șapte deplasări din Superliga României, 1-0 cu UTA Arad (30 octombrie 2022), în rest două rezultate de egalitate şi patru partide pierdute.

22 de goluri au marcat dâmboviţenii în primele 21 de etape, dintre care 12 în repriza secundă.

Doar 17 goluri au reuşit argeşenii în ediţia curentă, dintre care numai trei au fost înscrise în urma unor faze fixe (cele mai puţine dintre toate competitoarele).

26 de jucători a utilizat Chindia în acest sezon, dintre care patru au bifat prezenţe în fiecare partidă, fără a fi integralişti (D. Celea, D, Dumitraşcu, D. Popadiuc, M. Vorobjovas).

FC Argeş s-a bazat pe 24 de fotbalişti, 11 dintre aceştia fiind străini (Chindia – opt străini utilizaţi).

Chindia şi FC Argeş s-au mai întâlnit de șase ori în principala competiţie internă, un joc a fost câştigat de târgovişteni, două de către piteşteni, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate.

Prima confruntare a avut loc pe 19 decembrie 2020, Chindia – FC Argeş 2-2.

Cea mai recentă întâlnire directă din Superliga României: 28 august 2022, FC Argeş – Chindia 2-1, goluri marcate de A. Garita, Al. Işfan, respectiv D. Popadiuc.

Te poate interesa şi: Napoli şi-a „înţepat“ patronul. Mititelu e gata să-l „faulteze“!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *