Formaţiile FCU Craiova şi UTA Arad se întâlnesc duminică, de la ora 15.30, în Bănie, într-o partidă contând pentru etapa a 22-a din Superligă.

Antrenorul formaţiei patronate de familia Mititelu, Nicolo Napoli, consideră că FCU Craiova va avea un meci dificil, dar că este pregătită ca să rezolve pozitiv această partidă şi nu numai.

„Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă bună. UTA vine cu intenţia de a câştiga, dar şi noi jucăm tot pentru victorie şi pentru puncte. A fost bine totul (în perioada precompetiţionaă – n.r.). Ne-am pregătit aici, în baza noastră şi sunt mulţumit de asta.
Obiectivul nostru este să încercăm în fiecare meci să adunăm puncte. La play-off nu mă gândesc acum. Tot ce vreau acum este ca fotbaliştii mei să facă un meci foarte bun şi să obţinem un rezultat pozitiv. Trebuie să dăm 100% în teren. Luăm fiecare meci în parte, încercăm să adunăm cât mai multe puncte şi mergem înainte.
În momentul acesta suntem pe un loc critic în clasament. Dacă vom câştiga două meciuri consecutive mergem sus în clasamemnt. Dacă pierdem, suntem la retrogradare. Cred că băieţii mei ştiu asta şi nu pun presiune pe ei. Vreau doar să facă în teren ce am lucrat până acum“
,

a declarat Nicolo Napoli.

Andre Duarte: „Trebuie să fim concentraţi şi să câştigăm“

Reprezentantul vestiarului la FCU a fost Andre Durate, fotbalist care a tulburat puţin apele la echipă în această iarnă, când a intenţionat să plece, deşi se afla sub contract. El a explicat că a trecut totul şi că acum este concentrat la ce are de făcut.

Cred că ei au o echipă foarte bună, cu jucători buni, în special în atac, care pot rezolva un meci în orice moment. Trebuie să fim concentraţi şi să câştigăm, pentru că jucăm acasă, în faţa suporterilor noştri.
Ce s-a întâmplat se mai vede în fotbal. Cred că toată lumea are vise şi luptă pentru ele, doar atât a fost. Am vorbit cu antrenorul, cu patronul şi totul s-a rezolvat. Sunt aici şi dacă antrenorul vrea să joc titular, sunt pregătit. Cât despre ce o să zică suporterii, nu ştiu. Cred că sunt un fotbalist profesionist şi indiferent ce vor zice, eu trebuie să fiu concentrat 100%“
,

a declarat Andre Duarte.

Te poate interesa şi: Sabău şi Chipciu, bucuroşi după succesul cu ilfovenii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *