Formaţiile CS Mioveni şi Petrolul Ploieşti se întâlnesc astăzi, de la ora 17.00, în etapa 22 din Superligă.

Partida de pe stadionul „Orăşenesc“ din Mioveni va fi arbitrată de Rareş Vidican (Satu Mare). Acesta va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Adrian Popescu (Craiova) şi Stelian Slabu (Braşov). Al patrulea oficial va fi Bogdan Dumitrache (Bucureşti).

VAR-ul va fi asigurat de Florin Andrei (Târgu Mureş) şi Iuliana Elena Demetrescu (Vâlcea).

Observator din partea CCA va fi Irina Mîrţ (Bucureşti). Supervizor LPF: Ion Marin (Bucureşti).

Reperele LPF-ului despre CS Mioveni:

CS Mioveni este singura echipă din campionat fără victorie pe teren propriu. Palmaresul argeşenilor cuprinde patru rezultate de egalitate şi șase partide pierdute.

Gruparea din Mioveni are cel mai slab atac, cu doar 13 goluri marcate. Dintre acestea, opt au fost reuşite în prima repriză.

CS Mioveni este echipa cu cei mai mulţi jucători utilizaţi în primele 21 de etape, 33 de fotbalişti bifând cel puţin o prezenţă.

Reperele LPF-ului despre Petrolul Ploieşti:

Doar un succes au reuşit prahovenii în precedentele șase deplasări din Superliga României. A fost 1-0 cu FC Voluntari pe 29 octombrie 2022. În rest, au cinci înfrângeri.

10 dintre cele 21 de goluri înscrise de ploieşteni au fost marcate în urma unor faze fixe.

Petrolul s-a bazat doar pe 25 de fotbalişti, 10 dintre aceştia fiind debutanţi pe prima scenă (echipa cu cei mai mulţi debutanţi).

Se întâlnesc echipele cu cele mai mici procente la capitolul posesie înregistrată în primele 21 de etape. Petrolul – medie 43 %, CS Mioveni – medie 42 %.

CS Mioveni şi Petrolul s-au mai întâlnit în principala competiţie internă doar de trei ori. Un joc a fost câştigat de oaspeţii din această rundă, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

Primele dueluri au avut loc în ediţia 2011-2012. Prahovenii au luat patru puncte din cele șase puse în joc (0-0 la Mioveni, 3-1 la Ploieşti).

Cea mai recentă dispută directă din campionat: 27 august 2022, Petrolul – CS Mioveni 0-0.

Te poate interesa şi: Gabriela Ruse, în optimi la dublu la Australian Open

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *