Formaţiile FC Botoşani şi Universitatea Craiova se întâlnesc sâmbătă, de la ora 20.00, în Moldova, într-o partidă din cadrul etapei 22 din Superligă.

Oltenii vor pleca astăzi spre Botoşani cu un charter, via Iaşi, iar înainte de decolare antrenorul secund al Universităţii Craiova, Ionuţ Stancu, a făcut câteva declaraţii vizavi de prima misiune oficială a anului.

Suntem pregătiţi pentru primul meci oficial. Jucăm un meci foarte important cu Botoşani şi ştim bine despre ce este vorba. În general meciurile cu FC Botoşani, din deplasare, au fost dificile din cauza condiţiilor, dar şi a echipei adverse. Noi suntem pregătiţi să câştigăm cele trei puncte şi sper din tot sufletul să realizăm acest lucru. După analiza efectuată, ca orice echipă are şi plusuri şi minusuri. Noi am discutat cu Mister (Eugen Neagoe – n.r.), dânsul mai departe cu jucătorii şi toţi ştim ceea ce avem de făcut. Mergem încrezători la Botoşani. Vrem să câştigăm!“,

a declarat Ionuţ Stancu.

Nu sunt alte absenţe în afara lui Bancu şi Baiaram

„Secundul“ Ştiinţei a mai punctat că echipa s-a pregătit bine şi că este îmbucurător că nu au apărut alte probleme medicale în afara celor ştiute.

Băieţii au avut o perioadă frumoasă, în care au putut să se pregătească bine. Au avut o perioadă de cantonament destul de scurtă, dar intensă, unde lucrurile s-au desfăşurat normal şi acum sunt foarte conectaţi la ce au de făcut pentru meciul cu FC Botoşani. După acest cantonament este îmbucurător că jucătorii noştri nu au probleme, sunt valizi. În afara celor doi pe care îi ştiţi (Bancu şi Baiaram – n.r.) toţi sunt valizi“,

a menţionat Ionuţ Stancu.

Superliga, etapa 22:

Vineri, 20 ianuarie:
ora 16.30: U Cluj – FC Voluntari
ora 20.00: Rapid – Sepsi
Sâmbătă, 21 ianuarie:
ora 17.00: Mioveni – Petrolul
ora 20.00: Botoșani – „U“ Craiova
Duminică, 22 ianuarie:
ora 15.30: FCU – UTA Arad
ora 20.45: Hermannstadt – FCSB
Luni, 23 ianuarie:
ora 17.00: Chindia – Argeş
ora 20.00: Farul – CFR Cluj

Te poate interesa şi:
Klaus Iohannis l-a atenționat pe Van der Bellen în privința Schengen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *